Ki a kedvenc szereplőd a Trónok harca könyvsorozatból/filmsorozatból?
Ned, Robb, Jon és a Véreb. Tyriont én se kedveltem eleinte, nekem mostanában kezd szimpatikus lenni a karaktere, a filmben pedig szerintem nagyon jól hozta a formáját. :)
Egyébként nagyon jó könyv, de sehol sem tudom megszerezni a második kötetet. XD
A Starkokat bírom nagyon, bár Sansát nem annyira.
Amúgy Stannisről mi a véleményetek? :)
nehéz kérdés, a könyv tele van zseniális, megosztó karakterekkel. Fő kedvencek:
Férfiak közül: Tyrion, Jamie, Kisujj(a legnagyobb intrikus <3)
Nők: Danaerys, Arya
Utálom: Varys, Catelyn, Frey-ház, SAMWELL TARLY (a legszarabb az egész sorozatban és a sorozatban különösen idegesítő), Cersei (bár Lena Heady játéka nagyon jó a vásznon, megkedvelhető :D)
Semleges: Jon Snow, Robb, Bran, Greyjoyok (bár Theon zseniális karakter)
A sorozat am rengeteget torzít, nem sima változatásokról van szó, naná h nem lehet egy ekkora művet szóról szóra forgatókönyvre vinni, de rengeteg torzulás van. Pl.: első évadban úgy tűnik h Cersei szerette Robert királyt. A második évadban érdekes volt h *spolier* egy ilyen nővel állt össze...könyvben teljesen másképp van; és hatalmas fordulatot hoz, pláne Robb jelleméről is árulkodó. *spoiler off*
Hát ez egy nehéz kérdés.
1.: Ned Stark, mert messze a legigazabb és legbecsületesebb ember az egészben, csak hát ahogy Robert király is mondta: Becsületes BOLOND. (célzok itt a hatalmasok játszmájára
2.: Tyrion Lannister, mert szinte mindenkinél okosabb, és nagyon vicces (nem a kinézetére gondolok)
3.: Havas Jon, mert eleinte csak ő van a falnál, és az ahogy már előttem is írták, jóval izgalmasabb, mint Cersei királyvárban.
Aztán most végeztem a 4. könyvvel (varjak lakomája), és Jaime Lannister is szimpatikus lett. Főleg azért, mert **SPOILER** ON** Kezdi megutálni Cersei-t, és nem is segít neki, amikor Baelor szentélyében tartják fogva. **SPOILER**OFF** meg amúgy is megbánta a dolgokat, és Brienne-nel is rendes (lesz). Akiket meg utálok, azokat mindenki más is. (Joffrey, Cersei, a Hegy, Frey-ek)
Viszont a Vérebre nem lehet haragudni. Igazából soha nem volt teljesen negatív karakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!