Ki a kedvenc szereplőd a Trónok harca könyvsorozatból/filmsorozatból?
A kedvenc szereplőim: Mord, Hodor, Shaga Dolfia, Xaro xhoan Daxos, Sírio Forell és a farkosok :)
A kedvenc szereplők a főbb szereplők közül: Kisujj, Varys, Piszel, Arya, Jon és persze Tyrion
Akiket még bírok/bírtam: Sam, Jaquen, Pyp, Viserys, Sir rodrick, Melegpite, Bronn, Gendry, Robert Király, Ygritte, Ser Barristan,Jon Umber, Jory, Benjen, Rickon és Yoren
Akiket utálok: Joffrey, Theon, Sansa, Cersei, Jamie, Tywin, Brianne, Shaei, a Freyek, Lysa, "Lord" Robert, Lancel, Renly, Viráglovag, Khal Drogo, Margery, Ser Alliser Thorne, A véreb, A hegy, Ilin Pay
és akit e legjobban utálok: Daenerys
Daxos jóarc
kettőt olovastam
Daenerys és Dhrogo története szerintem unalmas
A Véreb szerepe nem tetszik, mert túlságosan "gonosz"
Jaime bunkó Tywin pedig szintén "gonosz" mint Véreb
kedvenceim: 1.Jamie, Tyrion, Daeny,
akiket nem bírok: Robb, Kathlyn,
A kedvencem Robb Stark.
Akiket még nagyon kedvelek: Catelyn, Oberyn Martell, Tyrion, Hallis Mollen, a Hordó, Brynden
Akik inkább kedveltek, mint semlegesek: Ned, Jon, Edmure Sansa, Ser Rodrik, Luwin mester, Bran, Hodor, Rickon, Jojen, Meera
Semlegesek: Daenerys, Renly, Robert, Jorah, Arya
Akiket utálok: többi Lannister, összes Greyjoy, összes Frey, összes Bolton, összes Melisandre féle papot, papnőt, Stannist és pereputtyát( Davosszal együtt)
Kedvencek: Starkok (Martin miért velük csesz ki mindig?) , Daenerys , Fekete Hal Brynden , Bánatos Edd , Tormund.
Semleges: Jaime , Sam , Kisujj (ő most akkor kinek az oldalán áll?) és persze Varys.
Utálom: Cersei (nem tudom mi a baja, de a nő nem százas) , Tywin , Pycelle , Boltonok és a FREYEK!
Kedvenceim: Daeny, Jon Snow, Kisujj, Jaime, Varys, Margaery, a Töviskirálynő
Kedvelem őket: Tyrion, Arya, Theon, Cersei, Samwell, Ygritte
Utálom őket: Catelyn, Robb, Melisandre, Joffrey, Tywin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!