Hama8 kérdése:
Mi a véleményetek ezt én írtam a könyvemről?
2012. febr. 1. 18:06
1/13 A kérdező kommentje:
Még csak 12 éves fiu vagyok kérlek ezt is vegyétek figyelembe!
2012. febr. 1. 18:07
2/13 A kérdező kommentje:
Még nincs kész ez még csak az első fejezet!
2012. febr. 1. 18:07
3/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy az oldal teljesen elrontja az olvasási élményt, mert össze-vissza állnak a sorok.
4/13 A kérdező kommentje:
Tudom de azért menyire jó szerinted fojtassam!?
2012. febr. 1. 18:21
5/13 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod az írást, ne haragudj, hogy ezt írom, de jobban figyelj nyelvtan órán, mert a helyesírásod szörnyű. Másodszor: egy fejezeten belül kb a fejezetben lévő párbeszédek felében "szar" van. Egy könyv nem attól eladható, hogy a szereplők káromkodnak meg szidják egymást. Az alap történet amúgy nem rossz.
6/13 A kérdező kommentje:
Kijavítottam a hibát!
2012. febr. 1. 18:47
7/13 A kérdező kommentje:
Bocs csak azért írtam szart mert nincs hadsereg káromkodás nélkül a második fejezetben majd lekicsinyítem a káromkodások számát!
2012. febr. 1. 18:51
8/13 anonim válasza:
Ha a filmekből van erről tapasztalatod, hát ott is eltúloznak ezt-azt.
Amúgy Tamás, ha szeretnél tényleg komolyabban írni, folytasd csak, ne hagyd abba. Én is így kezdtem, és mára igaz, kiadatlanul, de 3 könyvem kész, most írom a 4.-et, s tervben van még néhány :)
Sok sikert hozzá!
Amúgy a versedet is olvastam egyik nap. Van hozzá tehetséged, csak fejleszteni kell még.
10/13 A kérdező kommentje:
Kösz hogy értékeled a versemet is!
2012. febr. 1. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!