Valaki, please help me! Nagyon fontos. Írtam egy regényt, és most pályázatokat keresek, amikkel esetleg ki tudnám adni ingyen. Valaki nem tudna ajánlani?
Muti
Nem nyúlom le, csak kíváncsi vagyok.
Szerintem ilyen jellegű pályázat nincs. És ha nem vagy híres, és nem is látnak fantáziát a könyvedben, ingyen semmiképp sem adják ki. Én is írtam könyveket, novellákat, némelyikkel nyertem is ilyen országos versenyeket, mégse hiszem, hogy bárki vevő lenne rá...
Ha csak annyit szeretnél, hogy könyv formájában legyen belőle egy példányod, akkor viszont kvázi megfizethetőbb összegért elviheted egy könyvkötőhöz, és csinál belőle neked egy könyvet, rendes borítóval, ilyesmi. Ilyesmiken én annó gondolkoztam.
jó tudom, h eddig kicsit amerika feelingje van.. a faluban, ahol élnek végre barátokra lel, hiszen nagyon megváltozik a lány egy ekkora érzelmi sokk után... a szomszéd lány, aki a legjobb bnője lesz, bemutatja neki az unokabátyját, a 18 éves Krisztiánt, aki egy igazán helyes, ámde lelkileg meggyötört fiú, nemrégiben veszítette el az édesanyját..a főszereplő csajszi végülis
"életre kelti" a srácot, hiszen nála jobban senki sem érti meg.. egy nagyon fura lelki kapocs köti össze a két fiatalt, akik sokáig azt hiszik, ez csak barátság...ám a lelkük mélyén az elejétől fogva érzik, ez egy tiszta szerelem.. a srác nem nagyon mer közeledni a lány felé, hiszen nem akarja lerombolni ezt a csodás érzést..
végül nyár végére összejönnek, a csajszi elkezdi a gimit, pont abban, amelybe a srác és a legjobb bnője is jár...a bonyodalom itt kezdődik,ugyanis a suli menő csaja ráhajt Kriszre, aki előbb semmiféle érzelmeket nem táplál iránta, ám szerelme folytonos féltékenykedésével a menő csaj karjaiba taszítja..szakítás a vége, ami nagyon megviseli őket.. sokáig nem beszélnek, végül a srác erőt vesz magán, és elhívja szerelmét egy téli estén a plázába, h megbeszéljenek mindent..a csaj azonban ismét gőgössé, és önzővé válik, meg sem hallgatja a fiút.. végül fennhangon elrohan, a srác pedig utána..egy óvatlan pillanatban lelép a zebrára a lány, és majdnem elüti egy autó, de a srác megmenti, ezzel őt sodorta el az autó..kómába esik, ekkor rádöbben a csaj, mit is jelent neki a fiú...ekkor kanyarodik a történet a vallás felé, a csajszi megígéri Istennek, amennyiben megmenti Kriszt, hinni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!