Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki az Ujholdat...

Olvasta valaki az Ujholdat (New Moon) vagy a Fogyatkozast (Eclips) Stephanie Meyertol? Ha igen akkor mindenki ugyanugy erez mint en Jacobbal kapcsolatban? Mindenki ilyen eros, erthetetlen es gyogyithatatlan ellenszenvet-inkabb utalatot-erez iranta?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 15:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

én nagyon utálom jacobot. ha jót akar bellának, miért nem hagyja őket békén? látta már, hogy bells milyen szomorú, ha edward nincs vele. azt akarja, hogy ilyen legyen? meg megfenyegeti, hogyha nem csókolja meeg, öngyilkos lesz...

és Edward nem csak birtokolni akarja. megvédeni, szeretené,

2010. febr. 22. 19:49
 32/34 anonim ***** válasza:

Én imádom Jacobot! Ő testesíti meg azokat a fiatalokat, akiknek már akkor fel kell nőniük, amikor még a serdülő kort sem érik el. Ebből látszik, hogy nem egy csiszolatlan gyémánt, és ha lett volna 107 éve akkor ugyan olyan vágyat érezne Bella iránt és adná fel, hagyná, hogy saját akarata szerint döntsön (bella), mint a Hős Edward.. Na szerintem ez alap egy 100 éves őskövülettől.. Ő már drága kő!

Ha a New Moon végcselekményét kicsit későbbre hagyta volna, és kicsit nagyobb bepillantást engedett volna a színfalak mögé Jacob és Bella közt.. Rájött volna erre mindenki, amit én leírtam..

Azt Az Eclipse.. A végére esküszöm az utolsó 200 oldalt nyűglődve olvastam... Szerintem Edward benne túl hiú volt és a szenvedés és balsors az elkárhozottság mögött én rájöttem, hogy Edward nem is olyan tökéletes, a kristályban találtam egy buborékot. Nem jöttem rá, hogy mi, az írónő az első 2 könyvével sikeresen tudott egy erős védő páncélt építenie a karakterek elé, hogy az utolsó 2 könyvben apró csetléseket ne vegyünk észre. Edward személyisége teljesen megváltozott, teljesen új világból szemlélődik, ami ellent mondd avval, hogy a vámpírok ritkán változtatnak és az életébe 2 változás volt Cullen család és Bella. Oké utána jött 3.-i új nézetek kialakítása, Utána farkas szeretet aztán Renesmee..Kérem.. ez így nem oké..

Szóval Jacobnál nem voltak ilyen "enyhe" botlások, így a karaktere számomra sokkal értékesebb (ez a csiszolatlan gyémánt, ez a fél drága kő) mint a csupaszívszeretődrágakő. Ami nem létezik, viszont Jacob cicát ha nagyon tágra nyitod a szemed és óriási távcsővel nézel megtalálsz minden férfiban.

2010. febr. 22. 20:07
 33/34 anonim ***** válasza:
TEAM JACOB:) én nem utálom, inkább edward iránt érzek erős ellenszenvet:) imádom Jake-et:)
2010. aug. 30. 19:03
 34/34 anonim ***** válasza:
20:40 te vagy a lelki társam:) TEAM JACOB:) utáljuk együtt edwardot:D
2010. aug. 30. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!