Olvasta valaki az Ujholdat (New Moon) vagy a Fogyatkozast (Eclips) Stephanie Meyertol? Ha igen akkor mindenki ugyanugy erez mint en Jacobbal kapcsolatban? Mindenki ilyen eros, erthetetlen es gyogyithatatlan ellenszenvet-inkabb utalatot-erez iranta?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 15:16
21/34 anonim válasza:
hat ez h van aki edward mellett van..hat
en egyaltalan nem itelem el ot sem
sot imadm:x
de jacob nem bantotta volna bellat mert szerette annyira h lenyugtassa magat (mikor alice es jacob is ott volt
akkse tamadt ra..es akksem mikor bella edwarddal volt)
22/34 anonim válasza:
szerintem edward sokkal jobb, bár az hogy ott hagyta bellát pffú. aztán most meg jacob ..neem :D nem kedvelem jacobot, bennem hideg érzéseket kelt.
23/34 anonim válasza:
én is utálom...EDWARD pártjáán álloook. :D
mert ő különlegesebb...Jacob egy mamlasz...
24/34 anonim válasza:
JACOB...nekem 1értelműen....imádom h. beszólogat meg ahogyan Bellát szereti (L) ááá :D
25/34 anonim válasza:
úgy örültem h. Bella és Jacob csókolóztak (KL) szinte olvadtam xD
26/34 anonim válasza:
I Love Jacob! For ever... (L)
annyira sajnáltam, úgy sírtam szegénykém.. Edward megy egy f.szjankó.. New Moonba atya világ de utáltam. Sőt az egész történetet felértékelte.. Már Team Jacob vagyok.
27/34 anonim válasza:
Megtaláltam a lelkitársam..:) előző hozzászóló 5*
28/34 anonim válasza:
egyértelműen Edward a szimpatikusabb ... mert ő is szereti Bellát, jobban az életénél. Jacob is szereti nagyon de onnan lehet tudni h Edward jobban szereti, hogz ő képes volt elhagyni csak azért hogy Bellának semmi baja se legyen. Akit igazán szeretünk azt készek vagyunk bármikor elhagyni HA azzal neki jobb lesz.
29/34 anonim válasza:
bella egy r*banc jacob meg 1 f*sz mert zsarolja bellát de bella hibája h jacob beleszeret mert mindig jahj az én jacobom blabla ha vkit szeret szerelmböl nehülyitse amásikat amikor tudja h belé szerelmes nincs fiu lány barátság
30/34 anonim válasza:
egyáltalán nem :D JACOOOOOB(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!