Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki az Ujholdat...

Olvasta valaki az Ujholdat (New Moon) vagy a Fogyatkozast (Eclips) Stephanie Meyertol? Ha igen akkor mindenki ugyanugy erez mint en Jacobbal kapcsolatban? Mindenki ilyen eros, erthetetlen es gyogyithatatlan ellenszenvet-inkabb utalatot-erez iranta?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 15:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

hat ez h van aki edward mellett van..hat

en egyaltalan nem itelem el ot sem

sot imadm:x

de jacob nem bantotta volna bellat mert szerette annyira h lenyugtassa magat (mikor alice es jacob is ott volt

akkse tamadt ra..es akksem mikor bella edwarddal volt)

2009. aug. 31. 11:48
 22/34 anonim válasza:
szerintem edward sokkal jobb, bár az hogy ott hagyta bellát pffú. aztán most meg jacob ..neem :D nem kedvelem jacobot, bennem hideg érzéseket kelt.
2009. okt. 5. 16:21
 23/34 anonim válasza:

én is utálom...EDWARD pártjáán álloook. :D

mert ő különlegesebb...Jacob egy mamlasz...

2009. nov. 18. 09:09
 24/34 anonim ***** válasza:
JACOB...nekem 1értelműen....imádom h. beszólogat meg ahogyan Bellát szereti (L) ááá :D
2009. dec. 1. 19:50
 25/34 anonim ***** válasza:
úgy örültem h. Bella és Jacob csókolóztak (KL) szinte olvadtam xD
2009. dec. 1. 19:51
 26/34 anonim ***** válasza:

I Love Jacob! For ever... (L)

annyira sajnáltam, úgy sírtam szegénykém.. Edward megy egy f.szjankó.. New Moonba atya világ de utáltam. Sőt az egész történetet felértékelte.. Már Team Jacob vagyok.

2009. dec. 1. 20:40
 27/34 anonim ***** válasza:
Megtaláltam a lelkitársam..:) előző hozzászóló 5*
2009. dec. 22. 22:29
 28/34 anonim válasza:
egyértelműen Edward a szimpatikusabb ... mert ő is szereti Bellát, jobban az életénél. Jacob is szereti nagyon de onnan lehet tudni h Edward jobban szereti, hogz ő képes volt elhagyni csak azért hogy Bellának semmi baja se legyen. Akit igazán szeretünk azt készek vagyunk bármikor elhagyni HA azzal neki jobb lesz.
2009. dec. 31. 11:30
 29/34 anonim válasza:
bella egy r*banc jacob meg 1 f*sz mert zsarolja bellát de bella hibája h jacob beleszeret mert mindig jahj az én jacobom blabla ha vkit szeret szerelmböl nehülyitse amásikat amikor tudja h belé szerelmes nincs fiu lány barátság
2010. jan. 4. 14:53
 30/34 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem :D JACOOOOOB(L)
2010. febr. 8. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!