Olvasta valaki az Ujholdat (New Moon) vagy a Fogyatkozast (Eclips) Stephanie Meyertol? Ha igen akkor mindenki ugyanugy erez mint en Jacobbal kapcsolatban? Mindenki ilyen eros, erthetetlen es gyogyithatatlan ellenszenvet-inkabb utalatot-erez iranta?
16:08-as vagyok! :)
Igen. valahogy én is kezdtem azt hinni, hogy rosszul lett lefordítva a könyv amit olvastam...De nem!
Szerintem Edward a helyzethez képest jól oldotta meg a dolgokat!!! Ő sem tudhatta előre, hogy 1 élő halottat hagy maga után... Több mint 100 évig figyelte az embereket és ő azt vette észre, hogy az emberek hamar felejtenek, azt hitte Bella is ilyen! Én 100%-ig Edward párti vagyok!:)
Jacob pedig azért volt ilyen, mert csak egy 16 éves srác. Lehet nagyra nőtt és csupa izom, de akkor is csak 16 éves és szerelmes, valljuk be nem valami jó össze állítás!! Lehet megszerettem, de egy kicsit még mindig érzem az unszimpátiát iránta!
1 olyan embert választottál volna, aki ha véletlenül elveszti a fejét akár szét is téphet?! Ahham végülis jó választás!! Az indián csaj is csak 1 picikét szívta meg. Éppen csak 1 örök emlék marad Sam kiborulásáról.. A fél arcát beborító heg miatt.. De háát szép is a szerelem!
Éss nem tom, hogy vagy vele, de én jobban kedvelném azt az életet amibe gyönyörű lehetek, sosem kell aludnom, mindig fitt vagyok, nem halok meg, nem öregszem, bármit-bármikor elérhetek..
Jacob esetében mit kapok?? Elázott kutyaszagot..1 pasit aki sosem öregszik és bármikor kinyírhat.
Egyértelmű, hogy kit választanék..
hat en csak sajnalom Jacobot;))
mert na Bella kihasznalta(ujholdba)....
es miutan ott volt edward mar nem torodott vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!