Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki az Ujholdat...

Olvasta valaki az Ujholdat (New Moon) vagy a Fogyatkozast (Eclips) Stephanie Meyertol? Ha igen akkor mindenki ugyanugy erez mint en Jacobbal kapcsolatban? Mindenki ilyen eros, erthetetlen es gyogyithatatlan ellenszenvet-inkabb utalatot-erez iranta?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 15:16
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
16:08 koszonom. Vegre valaki egyet ert velem. Peddig mar azt hittem nem tudok olvasni vagy en nem ugyanazt olvasom mit ti. De tenyleg igazatok van...ahogy haladok a 4. resz vege fele egyre inkabb kezd mulni az ellenszenvem Jacob irant.
2009. máj. 28. 21:08
 12/34 anonim válasza:
Kedves kérdező, nekem is unszimpatikus volt Jacob, egyszerűen idegesített a tutyimutyiságával, meg a "jajj de nagy barátok vagyunk" hozzáállásával. Ha valaki kisajátítani akar az inkább Jacob volt végig, bár Edward se egy szent, mert ő meg rendkivül rosszul oldotta meg a helyzetet,azzal, hogy elment, kétségek közt hagyva Bellát. Jacobot a New Moon alatt nagyon utáltam.... de aztán a Braeking Dawn vége felé nekem is szimpi lett. De csaka végén, az elején még annak szurkoltam, hogy hátha valamelyik Cullen elveszti a fejét és megharapja kóstolási célzattal:D
2009. máj. 29. 00:01
 13/34 A kérdező kommentje:
Ja igen. Azt tokre birtam volna. De persze csak mar akkor amikor ez Bellat se erdekelte volna.
2009. máj. 29. 12:12
 14/34 anonim ***** válasza:
96%

16:08-as vagyok! :)

Igen. valahogy én is kezdtem azt hinni, hogy rosszul lett lefordítva a könyv amit olvastam...De nem!

Szerintem Edward a helyzethez képest jól oldotta meg a dolgokat!!! Ő sem tudhatta előre, hogy 1 élő halottat hagy maga után... Több mint 100 évig figyelte az embereket és ő azt vette észre, hogy az emberek hamar felejtenek, azt hitte Bella is ilyen! Én 100%-ig Edward párti vagyok!:)

Jacob pedig azért volt ilyen, mert csak egy 16 éves srác. Lehet nagyra nőtt és csupa izom, de akkor is csak 16 éves és szerelmes, valljuk be nem valami jó össze állítás!! Lehet megszerettem, de egy kicsit még mindig érzem az unszimpátiát iránta!

2009. jún. 15. 12:01
 15/34 anonim ***** válasza:
95%
Én sem szeretem... Szerintem pont hogy Jacob akarja birtokolni Bellát, de ezt lehet, hogy csak én látom így. Nem fogadja el, hogy Edwardot szereti, és nem száll le róla. Nálam akkor telt be az a bizonyos pohár, mikor megcsókolta Bellát. Amikor másodszorra, és azt mondta neki, hogyha nem csókolja meg, akkor megy, és meghal... Szerintem nagyon önző dolog volt tőle.
2009. júl. 4. 18:16
 16/34 anonim ***** válasza:
Szerintem Jacob-bal sokkal jobban járt volna Bella, mivel ahhoz h vele maradjon nemkell se átváltoznia se otthagynia a családját!+ ugyan annyira szereti ő is mint Edward! én Jacobot választottam volna
2009. júl. 8. 09:12
 17/34 anonim ***** válasza:

1 olyan embert választottál volna, aki ha véletlenül elveszti a fejét akár szét is téphet?! Ahham végülis jó választás!! Az indián csaj is csak 1 picikét szívta meg. Éppen csak 1 örök emlék marad Sam kiborulásáról.. A fél arcát beborító heg miatt.. De háát szép is a szerelem!

Éss nem tom, hogy vagy vele, de én jobban kedvelném azt az életet amibe gyönyörű lehetek, sosem kell aludnom, mindig fitt vagyok, nem halok meg, nem öregszem, bármit-bármikor elérhetek..

Jacob esetében mit kapok?? Elázott kutyaszagot..1 pasit aki sosem öregszik és bármikor kinyírhat.

Egyértelmű, hogy kit választanék..

2009. júl. 8. 20:26
 18/34 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólónak:IMÁDLAK
2009. júl. 11. 12:51
 19/34 anonim ***** válasza:
én is olvastam, és a maga módján imádom Jacob-ot meg Edward-ot is :)
2009. júl. 23. 17:15
 20/34 anonim ***** válasza:

hat en csak sajnalom Jacobot;))

mert na Bella kihasznalta(ujholdba)....

es miutan ott volt edward mar nem torodott vele

2009. aug. 31. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!