Olvasta valaki az Ujholdat (New Moon) vagy a Fogyatkozast (Eclips) Stephanie Meyertol? Ha igen akkor mindenki ugyanugy erez mint en Jacobbal kapcsolatban? Mindenki ilyen eros, erthetetlen es gyogyithatatlan ellenszenvet-inkabb utalatot-erez iranta?
Én szeretem Jacobot, Edwardot is szeretem, de nagyon unszimpatikus volt az Újholdban mikor elhagyta Bellát és Jacob nagyon nagyot nőtt a szememben akkor. Nagyon megkedvelem és a végén már neki szurkoltam teljesen. Persze Edwardnak is megbocsátok, de akkor is...
Húú ezt most tök úgy írtam mintha az életben történne. Nem vagyok azért ekkora fan...:S:D
En egyaltalan nemm neheztelek Edwardra amiert elhagyta Bellat az Ujholdba. Csak erte tette. Mondjuk gondolhatott volna ra hogy ez milyen kovetkezmenyeket von maga utan. Es itt Jacob teljesen kihasznalta a helyzetet. Es az a csok ott La Push-ba...asszem nekem jobban fajt mint Bellanak.
Ami peddig azt illeti hogy Edward birtokolni akarja Bellat...szerintem ez nem egeszen igy van. Gondoljunk csak arra amikor a hegyekben Jacob (hogy kenyszeritette az nem a legjobb kifejezes) de megis valahogy manipulalta Bellat hogy megcsokolhassa es ravaette hogy visszacsokolja. Ekkor Edward nem mondott egy rossz szot sem. O csak Bella javait nezte. Szo nelkul elment volna hogy felkeresse a Volturit ha Bella Jacobot valasztotta volna.Edwardnak teljesen mindegy volt hogy vele mi lesz ha Bella boldog.
Ja es az ujhold elejen miutan Edward elment Jacob nem igazan torte magat hogy megvigasztalja Bellat abban a negyhonapban.Csak akkor kezdtek el osszejarni amikor Bella megtalalta azt a ket atkozott motrot.
Egy szo mint szaz: Edward jobban szereti Bellat mint Jacob. Ha o igazan szerette akkor tavolsagot tart es nem hagyja hogy megtortenjen az a felismeres Bellaban, Tudhatta volna hogy ez fajdalmat okoz neki.
Es Jacob fajdalma...az nem tartott volna sokaig mert elobb vagy utobb eljott volna az a lany aki azt jelentene neki mint amit Emily jelent sAMNEK.
Nem tudom hogy oldodnak meg a gondok. A Bracking Dawn-t csak most olvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!