Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik próbálkoznak (könyv)...

Akik próbálkoznak (könyv) írással, leírjátok, h miről fog szólni?

Figyelt kérdés
Én is elkezdtem írni és érdekel mások véleménye és kíváncsi vagyok, h mások miről írnak. Akinek van kedve írjon. :)
2012. jan. 9. 17:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hm, kedves utolsó, ez jól hangzik! Habár egy-két dolgot nem értek benne, de érdekes. És köszi a véleményt! :)
2012. jan. 12. 17:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát igen kicsit bonyolult leírni, sorry :D
2012. jan. 12. 20:48
 13/19 anonim ***** válasza:

én egy ojan könyvre gondoltam ami egy kalandregényröl szol

amiben ojan események lenének mint pl. ez az ókorban játszódik egy ember probája megszerezni a zeusz kardját

de az utja során mindenféle szörnyekel találkozik

pl.klüklopsz,medúza,stb.

2012. jan. 14. 16:57
 14/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ha érdekel, itt fent is van h miről fog szólni XD

Amúgy érdekesnek hangzik, amit te írtál az elképzelésedről. =)

2012. jan. 20. 11:08
 15/19 A kérdező kommentje:
Kösz, ez is nagyon jó.
2012. jan. 20. 13:46
 16/19 anonim ***** válasza:

az enyémet csak most kezdtem el,és amit eddig kitaláltam,az ez:

egy rocker srác folyton koncertekre jár a szülei tudta nélkül,de egyszercsak rajtakapják, és szobafogságot kap.de ő elszökik megint egy koncertre, ahol elkezd verekedni egy részeg fazonnal,aki lelöki a sportcsarnok(ott van a koncert) erkélyéről,és a srác meghal. de a lelke él, és alkut kell kötnie egy csuklyás,fura,gonosz személlyel (az ő nevét még nem találtam ki) ,aki a főgonosz egyik csatlósa (több ilyen csatlós is van) és az alku lényege az,hogy meghal,azaz soha többé nem élhet vagy pedig egy másik világban, trollok,meg ilyen lények között kell élnie,és végrehajtania egy küldetést

2012. ápr. 22. 15:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Csak annyit mondok, hogy a hidrogén bomba az atombombával ellentétben nem sugároz, úgytudom. Cserébe viszont nagyobbat robban.
2012. máj. 12. 23:34
 18/19 S@jtfül ***** válasza:
Az enyém egy fantasy. Egy házaspárról szól, akik találnak a kertjükben egy kisbabát, aki lány. 10 évvel később kiderül, hogy egy angyal. És ettől kezdve elvontan kell éljen a szárnyai miatt és persze különleges szokásait sem tárhatja fel az emberek előtt. Végül kiderül, hogy Deusel (angyal) elveszett gyereke és innentől már csak még bonyolultabb lesz a történet két világ, hol itt van, hol ott és még nem nagyon találtam ki a végét, de készül :).
2012. jún. 19. 19:23
 19/19 chrishu ***** válasza:
Egy férfiről szól aki megálmodja a saját halálát, és próbálja megakadályozni, viszont több dolog gátolja ezt. Többet nem tudok róla írni, mert annyi benne a csavar, hogy órákig írhatnám neked
2012. júl. 14. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!