Mi a véleményetek Darren Shan Vámpírkönyveiről?
Nagyon szeretem őket. Talán egy hónap alatt ki is olvastam őket, de azóta is vissza olvasom őket. Teljesen a bűvkörébe vett és talán ettől kezdtem megszeretni a vámpíros sztorikat.
Bár a film nekem csalódás volt
fiatalkoromban olvastam ki mindet, imádtam pedig nem voltam egy könyvmoly, sőt :D
de a film az rettenetes :(
A film tényleg pocsék:(
Habár ha elvonatkoztatsz a könyvtől egész tűrhető,de nagyon elferdítették a dolgokat.
A könyv BRILIÁNS.
Egyszerűen BRILIÁNS.
Aki jó könyvet akar olvasni annak mindenképp ajánlom:)
Életem első fantasy könyve(háh nem a twájlájtXDaz nem is fantasy...nem is könyv...még irodalomnak se nevezném)és az egész fantasy világot megszerettette velem.
Én beleszerettem a könyvbe.
Nem nagyon voltam oda eddig a könyvekért, de aztán az egyik újdonsült barátnőm a kezembe nyomta a Rémségek Cirkuszát, és onnantól kezdve nem volt megállás. :D
Lenyűgöz az egész. Izgalmas, fordulatos, és végre nem az olyan vámpírokról írt valaki könyvet, amilyeneket már ötmilliárdszor átrágtak. Kétszer olvastam el eddig a sorozatot, de tervezem harmadszorra is. :$
Ez egy olyan könyv, amit ha a kezedbe veszel, nem fogsz tudni letenni míg el nem olvastad. :]
De a filmet senkinek nem ajánlanám. Borzalmas... a feléig bírtam nézni, de ki kellett kapcsolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!