Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Darren Shan:Démonmester...

Darren Shan:Démonmester tényleg ilyen zavaros lenne?

Figyelt kérdés

tényleg az írjon akinek megvan a könyv

nekem a 109.oldaltól mintha bemásolták volna újra a végét és a 23.oldalon találtam olyat hogy:"Haj helyett csótányok borították a fejét." és itt az következik, hogy "amelyik már több mint kétszáz éves," szóval nincs meg az a rész sem ahol képbe jön Dervish

ez most akkor nyomda hiba vagy a szerző írta ilyen furán?

2011. dec. 26. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
És ezt te normális könyvben vetted meg így? :O én is most kezdtem el olvasni, és eddig két helyről töltöttem le, és midnegyiknél így van, de ott a lapok végén írja az oldalszámot, és egyiknél huszonvalahány utána meg már hirtelen negyvenakárhánynál van. Ez engem is érdekelne akkor, hogy miért van ez így. Azt hittem, csak rossz helyről töltöttem le... Mert eddig nagyon jó volt a könyv, de így elég érthetetlen :S
2011. dec. 29. 19:23
 2/8 A kérdező kommentje:

igeen nekem sincs meg a könyv,csak gondoltam ha azt tettetem, hogy megvan miközben a könyv hibátlan majd jobban ráharapnak, de elég valószínű hogy ott is ez van

"Nagyon nagy hibák vannak benne,nem tudom hogy fogják majd korigálni...talán egy bővített kiadás...passz"

2011. dec. 29. 19:44
 3/8 A kérdező kommentje:
meg kell lesni egy könyvesboltban én már a következőt olvasom és eddig semmi ilyen nem volt benne
2011. dec. 29. 19:45
 4/8 anonim válasza:
Nekemmegvan a könyv, de minden oké benne...23.oldalon nélam még nincsenek se csótányok, se Dervish.
2012. ápr. 15. 15:32
 5/8 anonim válasza:
Hát én nem tudom én is úgy töltöttem le de huszon valahány oldal után totál káosz :( remélem vki tud segíteni mert ez nekem is nagy probléma
2013. febr. 7. 15:25
 6/8 anonim válasza:
Egy csomó helyen sajnos ugyanaz a hiányos verzió van fent. De az onlinekonyv.info oldalról le lehet tölteni a hibátlant!
2013. febr. 9. 08:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Most én is rákerestem erre a kérdésre mert először letöltöttem egy torrentes oldalról, aztán néztem, hogy "mi?!" majd letöltöttem 3 másik oldalról is, de mind ilyen.. Azon gondolkodtam, hogy a önyvben is így van vagy mi? teljesen elrontja az egészet.. Ennek ellenére tovább olvastam és még több zavaros dolog volt benne, szövegismétlés stb... Most nézem ezt az onlinekonyv.info-t amit az előttem szóló ajánlott, remélem ez jó lesz! :)
2013. nov. 3. 16:00
 8/8 anonim válasza:
nekem 23 után 64 jön :(
2014. máj. 22. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!