Akik próbálkoznak (könyv) írással, leírjátok, h miről fog szólni?
Engem sok minden érdekel, ezért "több lábon" állok írás közben.
Van egy kész könyvem a gyermeknevelésről, ami inkább az édesanyák lélektanáról szól (ennek kiadót keresek).
Aztán pár napon belül befejezem a krimimet, ami mint műfaj, világ életemben szórakoztatott.
Meg van írva kb. 60 oldal egy most divatos műfajból, amolyan fiatalokról szóló, barátsággal, bosszúval, szerelemmel kapcsolatos, tanulsággal a végén. Majd ezt is folytatom, ha végzek a másikkal.
És szintén belekezdtem egy társadalomkritikával foglalkozó könyvbe, de nem kötött le annyira az írása, mondhatni "írói válságba" kerültem már az elején, amikor beugrott a krimi témája, ezért felfüggesztettem az írását, és inkább írtam a krimit.
Jelenleg ennyi. Most kiadókkal levelezgetek, és reménykedek a legjobbakban :)
Esetleg ha a regényíráshoz egy kis segítség vagy akár bátorítás kell :)
Húú... ez a "Magyarokat felrobbantják hidrogénbombával" kicsit durván hatott. A kérdezőé is tetszik. Az a "aki utoljára bent marad a kísértetházban, az örökli a vagyonom" hangulatom lett tőle :D Olyan ijesztgetős ház feeling. :)
Az enyém egy lányról, akit származása miatt kinéznek, de azért normális életet él, vannak barátai is. Legjobb barátnőjével szinte mindent együtt csinálnak. A másik személy aki közel áll hozzá egy fiú, akit gyerekkora óta ismer és aki a nagymamájával lakik együtt. De nem tud róla igazán sokat. Aztán egy nap rátalál valamire, ami megváltoztat mindent. Hirtelen furcsa idegenek jelennek meg, és arra kérik hogy menjen velük, amitől barátja mindig visszatartja, míg ki nem derül hogy ő sem az, aki. A furcsa idegenekből támadók lesznek, menekülnie kell. Másvilágon találkozik új személyekkel, és talán ég élvezi is a történteket, amíg meg nem tudja hogy szüleit és testvérét a gonosz idegenek megölik. Ezután már nem megy vissza a földre, a barátjával marad, aki mintha már nem is a régi lenne.
Innentől az események csak bonyolódnak, elég sok szereplős a dolog, sok szállal meg nézőpontváltásokkal, árulásokkal de így előre kb ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!