Hova jobb írni? Egy A/4 füzetbe vagy a gépen? ÉS HOGYAN?
Gép.
Mindent gyorsabb gépen írni (persze csak ha tudsz gyorsan írni), meg még van pár előnye.
nem feltétlen a gép. Az első válaszolóhoz hasonlóan én is feltételezenm, hogy könyvet akarsz írni. Gépen azért jobb, mert gyorsabban haladsz, nem fárad el a kezed, választhatsz betűtípust, stb. Füzetbe azért jobb írni(mármint könyvet) mert mindenhova magaddal viheted, és ha van valami jó ötleted, bármikor leírhatod. Én is nagyon sokat írtam régebben gépen, de mindig nap közben jutottak eszembe a már teljesen jól megfogalmazott mondatok, és mire este hazaértem, már nem akartak ugyanúgy eszembejutni, csakm átfogalmazva. Én mindkettőt megindokoltam, hogy miért, a géphez talán méh annyit hozzátennék, hogyha elrontod, nem kell radírozgatni és mindent arrébb írni, hanem bármikor bárhová írhatsz valami mást...
Innentől kezdve a te döntésed, hogy neked melyik a fontosabb, remélem, segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!