Szoktatok könyveket olvasni?
Sokat! imádok olvasni, ha tehetem, akkor mindig leülök egy könyv mellé. A nővéremmel együtt van pénzünk, ebből több mint a 3/4-e könyvre megy el. Nálunk a könyvtár elég régimódi, tehát oda nem járunk. mellesleg messze is van...
Mi lenne ha nem lennének könyvek??
Igen nagyon sokat,főleg regényeket :) Bár én soha nem könyvtárból, mert van az a mániám, hogyha egy regényt elolvasok, annak nálam kell maradnia, hogy ha esetleg később is el akarom olvasni:))) (csak már nicns hely a szobámba xD) Bár mondjuk számtalanszor volt olyan h megvettem egy könyvet 3-4ezerért, 1 hétre rá 399-ért láttam az abc-ben :S
Ja és szeretem a motivációs könyveket is :P:P
szeretek olvasni :) sőt imádom az olyan könyveket amiket egyzserűen nem lehet letenni :)
és én is úgy vagyok vele hogy ha elolvasom annak muszály nálam lennie XD. ez valami belső kényszer xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!