Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szoktatok könyveket olvasni?

Szoktatok könyveket olvasni?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok az arányokra. :)
2009. máj. 17. 09:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Soha. Nem tudok olvasni!
2009. máj. 25. 19:38
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Sokat! imádok olvasni, ha tehetem, akkor mindig leülök egy könyv mellé. A nővéremmel együtt van pénzünk, ebből több mint a 3/4-e könyvre megy el. Nálunk a könyvtár elég régimódi, tehát oda nem járunk. mellesleg messze is van...

Mi lenne ha nem lennének könyvek??

2009. máj. 27. 18:57
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen nagyon sokat,főleg regényeket :) Bár én soha nem könyvtárból, mert van az a mániám, hogyha egy regényt elolvasok, annak nálam kell maradnia, hogy ha esetleg később is el akarom olvasni:))) (csak már nicns hely a szobámba xD) Bár mondjuk számtalanszor volt olyan h megvettem egy könyvet 3-4ezerért, 1 hétre rá 399-ért láttam az abc-ben :S

Ja és szeretem a motivációs könyveket is :P:P

2009. jún. 1. 22:00
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

szeretek olvasni :) sőt imádom az olyan könyveket amiket egyzserűen nem lehet letenni :)

és én is úgy vagyok vele hogy ha elolvasom annak muszály nálam lennie XD. ez valami belső kényszer xD.

2009. jún. 5. 14:28
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen szoktam. Változó mikor mennyit. Van, hogy egy hónapban olyan 3-4 könyvet.
2009. júl. 19. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!