én szoktam. mindenfélét legyen tanító jellegű, vagy regény, novella. Fő, hogy elnyerje a tetszésem. :)
2009. máj. 17. 09:22
2/25 anonim válasza:
Naná, heti 2-3 könyv az adagom. Napi 3-3,5 órát buszozok+tömegközlekedek, ez az egyetlen előnye, hogy van időm közben olvasni (a szakirodalomtól a szórakoztatóig minden belefér)
2009. máj. 17. 09:29
3/25 anonim válasza:
De még mennyit! Amint van egy kis "felesleges" pénzem, rögtön könyv lesz belőle. :)
2009. máj. 17. 09:35
4/25 anonim válasza:
Bezony, ez ismerős, néha a nem felesleges pénzből is könyv lesz...:) De nagyrészt meg könyvtárból vadászok:) És nálunk évente kétszer tartanak a könyvtárak vásárokat, amikor a számukra felesleges könyveket (sok van belőle, nyúzott már) 10-50-100 forintért kiárusítják. Egyszer követtem el azt a tévedést, hogy oda gyalog mentem, azóta megtanultam, hogy oda muszáj kocsival:)))))
2009. máj. 17. 09:41
5/25 anonim válasza:
Igen, nagyon szeretek olvasni:), csak nem mindig érek rá:(
2009. máj. 17. 10:10
6/25 anonim válasza:
igen szoktam, bár leginkább könyvtárból hozom ki a könyveket, mert nagyon drágák a könyvek, sajnos :(
Úgyhogy csak azokat veszem meg, amik biztos, hogy jók :)
17/L
2009. máj. 17. 10:21
7/25 anonim válasza:
én lefekvés elött olvasok mindennap.én is uyg avgyok vele ,hoyga vn fölös lovém..ami mostanábna nincs sajnos,akkor tuti hoyg rendelm is a könyveket.
2009. máj. 17. 10:27
8/25 anonim válasza:
Nem vagyok már fiatal.Régen a könyvek ára alacsony volt,a párom is könyvbolond volt,most kb. 5000 könyvünk van,a komoly könyvektől a krimikig,gyerekkönyvekig stb.Sokszor előveszek egy régen olvasott könyvet,és mindig meglep,.hogy most másképp hat rám,mint régen.A gyerekeim és az unokáim is már kicsi korukban szerettek olvasni.Igaz,hogy az unokáim már másfajta könyveket olvasnak,mint mi.
Vallom,hogy a könyvekből sokat lehet tanulni, a szókincstől a helyesírásig,az ismeretek bővítéséig.
2009. máj. 17. 10:31
9/25 anonim válasza:
nem, nincs időm rá
2009. máj. 17. 10:41
10/25 anonim válasza:
Igen bár az utóbbi egy hónapba csak a tankönyveket. De majd ha itt lesz a nyár akkor majd bepótolom. Én is könyvtárpárti vagyok mert nincs pénzem könyvre.:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!