Szeretnek egy konyvet irni az eletemrol. Honan tudom emg majd h jo lett?
nem azért, de ha 16 éves lány ír "életrajzi regényt" az ennél lehetne kicsit érdekesebb. Persze, persze, nem minden 16 éves visznek be az intenzívre, de ugyanez az emberek többségével megtörténik 40-50 évesen.Akivel meg nem, annak mákja van. Erről ennyih. Bocsi, de én 13 vagyok, és már tudnék valamivel többet és érdekesebbet írni, mint te. (bocsi, de lécci, mindenki, hülye kiscsaj szövegekkel hagyjatok). Szerelem meg fájdalom. Most is azt érzem. Emos haverok. Kipipálva, megvan. Chates/netes "szerelem", megvolt, tavaly, 12 évesen. Ennyih. Ha valami jóégtudja milyen agyproblémával küzdenéál, esetlegh volna, aki elolvasná, hogy te milyen szemszögből látod a dolgokat. Vagy ha valami különleges fura családi problémád volna, meg ilyesmi, vagy lennének jó kis sztorijaid az elémúlt négy évből, azon kívül, hogy jó elcseszett életed volt. Ezek olyasmik, amiken mindenki átesik, csak van, aki nem viseli el olyan jól, mint mások, és intenzívre kerül vagy meghal. De mindenkivel megtörténik. És 13 éves létemre nem szó szerint tapasztalatból írom, de éppen három nővérem van, akiken ezt már észrevehettem. Szerintem inkább írj naplót, és akkor "kiírhatod magadból" ami ennyire szar. Én is ezt csinálom, mellette regényt írok, egyelőre nem saját magamról, azt majd jóval később. De ha mindenáron írni akarsz, akkor könyörgök, ne a saját életedet írd. Senkinek sem lesz kedve azt olvasni, hogy valaki arról nyavalyog, hogy az élete így elcseszett, amúgy szar. Amikor elkezdted írni, h szerelmes lettél meg stb. azt reméltem, h igazi fiúba leszel szerelmes, és tényleg valami olyasmit érzel, amit amúgy mások is. De ez a netes cucc ez nem jön be, nincsenek érzések meg stb.
Szóval ha már mindenáron írni akaraasuz, GYAKOROLJ RENGETEGET, ÉS OLVASS IS, MEG ÍRJ VALAKI MÁSRÓL, akkor talán összejöhet... ennyxit tudok mondani, nekem ez a véleményem, és be is vállalom, nyugaodtan belehet szólni, h "nézd má' kiscsaj osztja az észt!" ilyen szövegekkel, nem csak kérdező, bárki, nyugaodtan, de csak ha nincs igazam. Én vállalom hogy ezt gondolom, és nem fölöslegesen járatom a pofám.
Ennyih. Bocs a hosszú szövegért. Remélem, azér elolvastad. Naplót írj kindenképpen, mielőtt neked is az lesz a sorsod, mint a chates emós barátaidnak. Szia!
koszi minden valaszt...elhataroztam h elorol kezdem a szuletesmtol es megelorebb is amugy nem azt akartam h majd millioan olvassak a konyvem de mind1 :D
roviden annyi a sztorim h h mulatt vagyok anyam feher apam magyar kulfoldrol koltoztunk ide anyam borderlineba szenved csoda h megszulettem mer apam drogokat adott anyamnak felevesen apam elraabolt csecsemo koromban alultaplaltsagba sebekbe stb majdnem meghaltam nagymamamek befogadtak naluk elek itt m.o-n a papam 8 eves koromban meghalt... ugye akkor volt az ongyilkossag 13 eves koromban utana teljesen megvaltoztam tobb kiserleten estem tul majdnem kirugtak az iskolabol.. 14 eves voltam mikor jott a nagybatyam a baratnojevel akik alkoholistak majdnem agyonvertek 3szor korhazban is voltam utana elmentek megtetszett egy fiu aztan tobb kurv4lkodtam szerelmes lettem..masfel evig jartunk kozben elkezdtem drogozni elvonokra jarok meg mostis..aztan szakitottunk es megint r!banc lettem csak egy fokkal rosszabb. meg meg 875348764389 kisebb dolog
egyebkent koszonom az osszes valaszt :)tudom h nem az erdekli az embereket h pont nekem milyen szar az eletem de en nemis akartam kiadatni csak tudni szerettem volna utana h jo-e vagy nem.
most ezen mit nem lehet erteni? leszeretnem irni h mi tortent velem eddig. nrem akarom kiadatni csak kivancsi lennek h jol sikerult-e vagy nem.
ez olyan mintha festesz egy kepet aztan kerdezoskodsz h jo-e. akkor sem azer akarod tudni mert hires festo akarsz lenni nem?
Ha arra vagy kíváncsi,hogy amit eddig leírtál az jó vagy sem,akkor a válasz..nem.Nem jó.Semmi fogalmazás,rossz helyesírás,és értelmetlen mondatok..
De ne a mi válaszainktól függjön az egész.
Fogj egy üres füzetet,és írd le ami eszedbe jut.Nyugodtan írd,ha kell fogalmazd át ötször is..A magad örömére írj..
Ha már úgyis csak magadnak akarod le írni,így nem is igazán számít hogy jó vagy sem..
16 évesen sok mindent műveltél..
mikor kezdted 10 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!