Írni szeretnék. Hogy kezdjem el?
Szerintem E/1-be írd egy katona szeméből, aki ezt átéli a társaival, és a szeme láttára vesznek oda a barátai, esetleg ő túléli a dolgot.
Ha emellett döntesz, akkor először vázold fel magadban az alapokat, hogy ki ő, hol harcol, találj ki neveket, stb. De a lényeg szerintem az ilyen történetek írásában, hogy ne az legyen, hogy elkélpzelsz valamit és görcsösen ahhoz ragaszkodsz. ha írsz-írsz és eszedbe jut valami, ami jobban tetszik mint az eredeti, akkor azt írd bele!
Esetleg nézz meg filmeket a háborúról, tanácsolom a Forrest Gump-ot :)
Sok sikert, szorítok!
És ha már az írásnál tartunk, akkor bocsi, de bedobnék egy kis önreklámot:
Köszi :))
Majd szeretném elolvasni a műved :)
14/L
nagyon köszi, drága vagy :) De az az igazság, hogy rohadt rosszul gépelek :)
Szerintem bele se olvastál az első helyesírási hiba után, már meg ne haragudj, biztos ilyen "á csak egy újabb nagypofájú művészke" stílusnak vélted :)
Majd próbálom kijavítgatni, bár elég nehéz, mert nem word-ben írom. De ha megtennéd, hogy nem a gépelésem fikáznád,hanem a sztorihoz adnál valami kritikát, akkor azt megköszönném :)
És szerintem a legtöbb hiba abból adódik, hogy fordított sorrendben nyomok le két billentyűt, pl a most-ot állandóan msot-nak írom, a mindiget midnignek :) Szóval nem a helyesírási szótár kell nekem, hanem sok gyakorlás :)
azért köszi :D
Köszi a segítséget majd olvasom amit küldtél :)
Amúgy én is 14 vagyok :D
Amikor kisebb voltam és fogalmazásokat írtunk akkor nagyon ment ez a dolog. A tanároknak mindig tetszett amit írtam de már nem tudok úgy írni mint régen, pedig most jó lenne.
Ja és még annyit, hogy én is mindig elírok dolgokat :D msot, midnig, hoyg esetleg ha parasztozok akkor oszt helyett sozt :D
Á, a fogalmazásokkal én is így vagyok, az a legkönnyebben szerzett ötösöm irodalomból sajnos :DD
a hogyot én is elírom, most, hogy mondod :D
Amúgy tervezed blogra feltenni? mert akkor kitenném az enyémre az ajánlottak közé :)
Hát még nem tudom..próbálom nem feladni (képes vagyok rá :D). Régebben is próbáltam de abbahagytam mert nem tudtam elkezdeni.
Amúgy jó zenéket hallgatsz :D
Nagyon szurkolok, szerintem jó az alapötleted :)
Á, köszi :D Alig ismerek valakit aki szintén szereti őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!