Meghal Harry Potter az utolsó könyvben?
Figyelt kérdés
Nemsokára itt lesz az angol nyelvű könyv premierje, ha valaki megtud valamit, írja meg!2007. júl. 18. 08:50
21/30 csollany válasza:
Én ha jol emlékszm meghal és beszél Damludoral asztán lát még valakait nem tudja ki az (voldemort)
és asztán visza jön az életbe
mert ugyebár a cikeszben van a kö a pálcák ura ö lesz addigra és nálal lesz a köpeny igy legyözi a halált
22/30 anonim válasza:
Nem azért győzte le a halált... Te is figyeltél olvasás közben.
23/30 Agykatyvasz válasza:
csollany:
Miért beszél DamuRolanddal? :O
24/30 anonim válasza:
Nem halt meg. Én most olvasom filmben már láttam. azér se hal meg , mert az utolsó fejezet 19 évvel később.
25/30 anonim válasza:
Atyám, de rég is volt, valaki 2021?
26/30 anonim válasza:
Bakker majd 14 éve. Angolul kaptam meg ahogy megjelent, nem tudtam letenni..
27/30 anonim válasza:
De jó is volt 16 évesnek lenni... ki lett ronda mint a bűn? 😁
29/30 anonim válasza:
Egyszer abbahagyom a szoptatást sok melója lesz valami plasztikai sebésznek! 🤣 de jó is volt. Felelősség zeró, legnagyobb gond, hogy összejövök-e azzal, akit kinéztem... Az a durva, hogy akkor láttam képet magamról kiakadtam, hogy nézek ki. Most visszanézek, fú, tényleg tökéletes voltam. Szóval, ha egy tizenéves erre téved: jól nézel ki! Élvezd ki! 10-15 év múlva majd vered a fejed a falba, hogy miért nem élvezted... és ez mindig így lesz, 60 évesen majd azt nézzük, hogy 45 évesen mi jól néztünk ki, pedig akkor úgy éreztük, hogy tényleg lehúzták a rolót. 😂
30/30 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, emlékszem folyton kínlódtam, hogy kövér vagyok, az egyik fiú csúfnevet is adott. Most visszanézek, hogy haspólót is simán felvehettem mert igaz a sejhajom nagy volt, de hozzá lapos has 😅 most pont divat az a test ami miatt én sírtam akkoriban.
Na de tényleg majd 10-20 év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!