Meghal Harry Potter az utolsó könyvben?
Figyelt kérdés
Nemsokára itt lesz az angol nyelvű könyv premierje, ha valaki megtud valamit, írja meg!2007. júl. 18. 08:50
1/30 anonim válasza:
Találgatások mennek.Én azt hallottam,h meghal.Van aki szerint öngyilkos lesz(kétlem),de a "természetes halál" valószínűtlen.Jövőhéten jön ki az angoloknál,lassan akkor nálunk is.Addig izguljunk érte!
2/30 anonim válasza:
Kiderült, nem hal meg, boldog párt alkot Ginnyvel.
3/30 anonim válasza:
Nem ő nem hal meg deh 2 ember igen ^^ deh nem lövöm le a poént...[:
4/30 anonim válasza:
Én csak hallottam egy variációról, de nem mondom meg, de el kellett káromkodnom magam, mert annyira rossz! és remélem nem az lessz, mert akkor élágetem a könyveket.:'(
5/30 anonim válasza:
én ugy tudom nem! csak felnő a végén.:D
6/30 anonim válasza:
Nem hal meg...sőt én neten találtam egy srácot aki elkezdte az angol alapján fordítani, és nagyon jó lesz.Sajna nem tudta folytatni, mert lakcímét nevét megmondták így lehet h jól megjárja:S
7/30 anonim válasza:
Igen, életben marad, de helyette, nem csak kettő, hanem rengeteg előlény meghal. Rowling teljes mészárlást rendezett a szereplők között...
8/30 anonim válasza:
Nem nem hal meg. Ginnyt veszi feleségül és lesz három gyereke James, Lily és Albus Perselus
9/30 anonim válasza:
Amúgy egyszer meghal de mégse hal meg :P ez tudom hülyeségnek hangzik de majd meglátjátok :D
10/30 anonim válasza:
Nem 5 gyereke lesz?? James lily meg Albus Perselusról beszél a könyv, de van még egy gyerek Harry kezén, és vele ebszélget meg még egy aki szaladgál, de őroluk nem beszél,de lehet hogy csak képzelödtem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!