A Harry Potter és a Titkok Kamrája c. könyvben/filmben ez hogy is van? ,
Pedig nem kérdez a kérdező hülyeséget. Ez nekem se volt soha világos.
Az itt a kérdés, hogy az állat ha gyilkolni akar, akkor ezek szerint kijöhet akárhol a csőből? Akkor a Titkok Kamrájának több kijárata is van? Mert ugye a csöveket követve el lehet jutni oda. Hol tud egyáltalán kijönni a csőből? Vagy nem tud kijönni, csak a WC-ben levő kijáraton keresztül? Akkor onnan hogy jutott el a kastély minden részébe? És abban az esetben minek mozgott egyáltalán a csövekben?
"Azért mozog a csövekben, mert csak Mardekár utódjának parancsára gyilkol és gyilkolhat, amennyiben pedig meglátják az halált okoz."
Én ezt az indoklást nem értem...
Bocs hogy ezt mondom de szerintem az utolsó helytelen. Szerintem így van:
A könyv/film végén Harry-ék lemennek a Titkok kamrájába, és azt írják, hogy egy "csúszdán csúsznak"le. Ez a csuszda egy cső. Vízcső. Amikor Harry csúszik, azt írják, van sok mellék cső. Ezekben mozog. Amikor Mardekár utódja azt parancsolja a kígyónak, hogy öljön, akkor kijön a titkok kamrájának bejáratán, és megkeresi a bejáratot.
Szerintem így van, de nem biztos. Ha valakinek nem tetszik a válaszom, írjatok privit.
Bocs rosszul írtam:
a kígyó nem a bejáratot keresi meg, hanem az áldozatotXD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!