Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki mindkettőt olvasta,...

Aki mindkettőt olvasta, melyiket tartod jobbnak, A Legyek Urát vagy a Battle Royale-t?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Legyek ura
2011. aug. 24. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Battle Royal
2011. aug. 25. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
20%

A Legyek ura.

A BR eléggé nyögvenyelős volt, én roppant öncélúnak és kissé sekélyesnek találtam. A nyugati "feldolgozása" az Éhezők viadala szerintem sokkalta jobb.

2011. aug. 25. 14:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Aha. Szóval, akkor nem olvasom el az ÉV-t. (Én, bevallom, csak A Legyek Urát olvastam, a másikat csak filmen láttam, de nem is akarom elolvasni. A Legyek Ura tetszett.)
2011. aug. 25. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha csak a BR filmet láttad, olvasd el a könyvet is. A könyv sokkal jobb, részletesebb, sokkal inkább a szereplők gondolatai vannak a középpontban, mint az öldöklés. Képregény változata is van, ha érdekel, de az nagyon perverz.
2011. aug. 26. 10:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom elolvasni, mert nem érdekel.
2011. aug. 26. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a Battle Royale-t tartom jobbnak.

A Legyek Urát nem is tudtam végigolvasni, egyszerűen nem kötött le.

Egyébként meg a BR filmnek semmi köze nincs a regényhez, csupán a főszereplők neve ugyanaz. Egy rakás fost csináltak belőle...

2011. aug. 27. 00:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a film sem rossz, de a könyv ténylegesen jobb, a szereplők bemutatása részletes, ami nagyon fontos abban, hogy meg lehessen érteni kit mi vezérel.
2011. aug. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!