Melyik alakítást a jobbnak: Heath Ledger - Joker vagy Christoph Waltz - Hans Landa?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 15:57
2/8 A kérdező kommentje:
Hoppá, elrontottam: Melyik alakítást találod jobbnak...?
2011. aug. 13. 15:58
3/8 anonim válasza:
Szerintem mindkettő nagyon jó alakítás volt; DE: Hans Landa sokkal jobban megírt karakter volt. Úgy értem, Joker hozzá képest elég egydimenziós lett, számomra nagyon nem tetszett, hogy egy idő után a figurája kimerült a sorozatos robbantgatásokban, Jokernek fantáziadúsabbnak kellene lennie :)
4/8 anonim válasza:
Nekem Landa karaktere a film végére teljesen "összevissza"
lett...
Vagyis Ledger Joker-e jobban tetszett.
Spoiler
A film elején Landa egy igazi profiként jelenik meg(több nyelven beszél, "kiszagolja" az áldozatokat, illetve a moziban is egyből kiszúrja Brad Pitt-éket), a film legvégén meg egy hülye ötlettel akar kilépni a háborúból, és mint egy 5 éves gyerek beveszi, hogy az amerikaiak majd be is teljesítik az álmát...
Ezzel szemben Joker végig kiszámíthatatlan, igazi pszichopata képében jelenik meg.
Egyébként szerintem mindkét alakítás fantasztikus volt.
5/8 anonim válasza:
Heath Ledger volt a jobb, ez nem kérdés.
Hatalmas moziélmény volt Joker megformálása és nem feledjük el.
6/8 anonim válasza:
Valóban mindkét alakítás nagyon jó. Hans Landa karaktere nekem jobban tetszett, talán mert egyedi és hatalmas ahogyan befolyásolja az embereket mintha belelátna mások tudatába. A film végén viszont tényleg elég őrültnek hat.
8/8 anonim válasza:
Joker, egyértelmű! Mindketten megérdemelték az oscart, de amit Heath Ledger csinált, azt egy ideig nem utánozza le senki. Amint feltűnt a képernyőn, onnantól álló helyzetben is iszonyatosan pörgött a film, a puszta jelenléte is eszméletlen. Waltz meg szépen lassan egyre feljebb tekeri a para-faktort, és a jelenet végén már szinte eljut Heath kiinduló helyzetéhez (amit Heath Ledger végig szinten tart). Szóval ja, egyértelműen JOKER!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!