Akik olvasták az összes HP könyvet! Elolvassam szerintetek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy idáig még csak a második könyvet olvastam el Harry Potterből, azt is már jó pár éve.. A filmet viszont mindet láttam, többszöri alkalommal. Most, hogyha elkezdeném olvasni a hetedik részét, nem maradnék le semmi fontosról az előző részekből? Neki vágjak a hetedik résznek egyből? Mert csak azt van kedvem elolvasni, az előző részeket nem.2011. júl. 20. 16:13
11/16 A kérdező kommentje:
Rendben van, szerintem még a negyediket is elolvasom!
2011. júl. 21. 12:45
12/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó a Harry Potter érdemes elolvasni az összes részt :)
13/16 anonim válasza:
Figyi én először így olvastam őket: 5,7,4,6,1-részletekbe,azaz elkezdtem valamikor abbahagytam és egy év múlva folytattam(ne kérdezd miért)2 és 3.
De egyébként úgy a legtutibb,ha az elejétől olvasod,bár nagyjából megmagyarázza a dolgokat az írónő.
14/16 anonim válasza:
Jah,utolsó vagyok.Egyébként a filmekben van,hogy a nagyon lényeges dolgokat is kifelejtik.
15/16 anonim válasza:
Szerintem érdemes elolvasni a többi részt is , igaz, hogy a 7. a legjobb, viszont a filmből egy csomó mindent kihagytak, és ezért sokkal, sokkal jobb a könyv az összes filmnél.... szóval olvasd el minden áron, én is úgy olvastam, hogy láttam már az összes részt a 6.- ig :)
16/16 anonim válasza:
Én az első 5 rész után olvastam a hetediket, úgy se értettem, úgyhogy szerintem az elsőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!