Az aranyember, Egri csillagok, szent Péter esernyője
2011. jún. 18. 17:30
12/21 anonim válasza:
A két Lotti, Tüskevár :)
2011. jún. 18. 18:59
13/21 anonim válasza:
Árvácska
2011. jún. 18. 20:20
14/21 anonim válasza:
Vörös és Fekete, Bűn és Bűnhődés, Egri csillagok, A vadkacsa
17/L
2011. jún. 18. 21:35
15/21 anonim válasza:
Kosztolányi Dezső: Pacsirta
2011. jún. 18. 23:05
16/21 anonim válasza:
az általános iskolai kötelezők még elég egyszerű történetek (amennyit egy 10-14 éves fel bír fogni ugye), a Kőszívű ember fiai meg egy végtelenül unalmas szarság volt kevés jó pillanattal...
az Aranyember már üdítőbb, az Édes Anna is elég érdekes, Odüsszeia szimplán jó, Antigoné, Tartuffe elmegy...a kedvencem az Ember tragédiája volt
a legszarabb talán az Anyegin volt, borzalmasan utáltam...
2011. jún. 19. 23:50
17/21 anonim válasza:
Kertész Imre: Sorstalanság, nagyon jó holokauszt regény
Az aranyember
Candide
2011. jún. 20. 13:32
18/21 anonim válasza:
Vörös és fekete
Bűn és bűnhődés
Édes Anna
Aranyember
Nagyjából ebben a sorrendben :)
2011. jún. 20. 18:48
19/21 anonim válasza:
Igaz, hogy én még csak most leszek 7.-es, de már olvastam kötelező olvasmányokat, és nekem A Pál utcai fiúk, Kincskereső kisködmön, Micimackó és A csutak színre lép könyvek tetszettek eddig a legjobban és ez a lista csak nőni fog. És szerintem a Két Lotti unalmas. És én azt is szeretném mondani, hogy én lány vagyok és a kötelező olvasmányok fiúknak és lányoknak egyben ajánlott, mert a könyvek mind érzelgősek, kivéve az Egri csillagokat, de ha belegondolunk a Pál utcai fiúk könyv vége tisztára érzelgős.
2011. jún. 21. 09:20
20/21 anonim válasza:
A pál utcai fiúk(ami olyan klasszikus köötelező)
amúgy 6.ban nagyon jó kötelezőink voltak mi is beleszólhattunk mi legyen, így lett az Abigél, PetePite, Jane Eyre(lowoodi árva), többre nem emlékszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!