Olvastad Éder Krisztián SP önélterajzi könyvét?
riport könyv
arról szól hogy hogy jutott el, hogy jött ki abból a közegből ahol kezdte 13 évesen, a Comet gömbökig.. a sikeréig, és hogy ezt hogy élte meg..
sok jó kép van benne...
de ahhoz hogy tetszen kell az is, hogy szeressed azt aki irta.. szóval hiába mondom hogy jó, én pl nem szeretem puskás petit, és ha lenne könyve akkor nem hiszem hogy megvenném...
hát, nem nem fogadom el. megérteni megértem, hogy te nem szereted SP-t, de attól, mert te nem szereted nem fogom én se szeretni..
sok dolog van, amit tőle tanultam, és ő is sok értékkel rendelkezik, még ha első látásra nem is ez jön le.
igaz még csak kb. 2 éve szeretem, de nagyon sok jó pillanatot adott már... de tényleg..
például máshogy nézni a dolgokat... sokszor van mostnába szar kedvem, hangulatom... ilyenkor elolvasom a jegyzeteit, és átgondolok ugy mindent...
a dalszövegeiből is nagyon sok dolgot.. nem kel feladni, de van aminek vége, és tovább kell lépni.. a legszarabb pillanataimban is jól esik egy SP szám.. (most nem a kép maradszra gondolok..)
és azt se értem, hogy ő hogy bír igy bánni ezzel a sok fikázóval.... én amikor gangxstával voltak a frizbiben akkor is full ideges lettem, meg minden, de ő twitteren irta, hogy nem fikázásnak éli meg, és ők "jóba" vannak..
és a fikázóival se foglalkozik, könnyen lekezeli őket, nem foglalkozik velük.. ezt is átvettem ahogy ő csinálja, csak én az iskola társaimmal szembe..
ja és egy nem csak a belsőhöz kapcsolódó dolog,.. elötte nem nagyon érdekel a zenélés, fényképezés... de láttam sok videot, ahol zongorázott, "miatta" kezdtem el zongorázni tanulni. mert tetszett amit csinált, és elkezdett érdekelni... fényképezgetni is, csak mégse egy profibb Canon géppel, hanem csak ami megfog..
itt van pl. ez a zene, amit az Eltűnt gyerekek világnapjára irt.. : http://www.youtube.com/watch?v=33Pap_AD10U ennek egészen más a tartalma, mint a kép maradsznak
na de mind1. én szeretem, te nem.. amugy te milyen zenéket hallgatsz?? csak kiváncsiságból.. ;)
(17:15 vagyok)
De gustibus non est disputandum. Én elfogadom a véleményedet, nem foglak győzködni, az ízlésedet pedig ha akarnám se tudnám megváltoztatni, ez csak egy tanács volt. Amit inkább úgy módosítanék: szélesítsd a látóköröd!
Mindenesetre tetszik, hogy te nem az a "yay de cukee-fiu az SP <3 LÁV" típusú rajongó vagy, a hozzáállásod alapján még profitálhatsz is belőle, amit én eddig képtelenségnek tartottam, bevallom őszintén...
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
20/L
(Ja és a félreértések elkerülése végett: a 21:17-es nem én voltam)
hát amugy a "tinisztárok" közül csak halgatok SP-t, meg Fluort, meg éppen ami tetszik, de tényleg nem az a sikongatós típus vagyok, sőt, még poszterek sincsenek a falamon. (szóval ezeket a Barbee, Ultrapop, ezeket amik meg vannak teljesen csinálva, és a szövegek se... ezeket annyira nem, de nincs velük bajom se)
14 éves múltam márciusban.
hallgatok sok féle zenét... Day, Katy Perry, Lupe Fiasco, Kanye West, Milow
amugy nem a divat zenéket szeretem... inkább előadókat, egy egy számukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!