Olvastad Éder Krisztián SP önélterajzi könyvét?
Figyelt kérdés
ha igen hogy tetszett??2011. máj. 21. 14:41
1/17 anonim válasza:
Olyan már van? O.o
Amúgy nem, nem olvastam és remélem soha nem is kell :D
(Nem kell leszólni, ez egy normális válasz)
2/17 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy van ilyen XD
Lassan már én is kiadhatok egyet XD
3/17 A kérdező kommentje:
2011. máj. 21. 14:56
4/17 anonim válasza:
Második: Nekem szólhatsz, a hozzászólásodból ítélve elolvasnám. xD
5/17 anonim válasza:
Kedves 2. válaszoló. Szívesebben olvasnám a Te életrajzi könyvedet, mint sp-ét.
Kérdésre a válasz: nem, nem olvastam, és nem is fogom. Pedig szeretem az ilyen életrajzi könyveket, de sp-t inkább mellőzzük.
6/17 anonim válasza:
Egyetértek.Én is inkább mellőzöm Sp könyvét.Minek írt egy könyvet jóformán nem élt még semmit.Írt volna 60 évesen...
De akkor sem olvasnám el.
7/17 anonim válasza:
Tekintve, hogy a matektanárom tanította SP-t, és nem is olyan régen elmondta szinte a teljes önéletrajzát, ezért annyira nem érdekel. Egyébként az iskolába, ahova járt ott mindenki utálta, nem voltak barátai, és kamuzik egyfolytában a gimis éveiről.
8/17 anonim válasza:
Ja, azon gondolkodtam, hogy ilyen fiatalon hogy tud könyv mennyiséget megtölteni az életével, de ha kamuzik, akkor nem nehéz. Szégyen. Sajnálom a rajongókat.
9/17 A kérdező kommentje:
értem.... a matek tanárokat amugy se szeretem.. miért mit mondott, hogy mike "hazudik"??-.-
amugy a köny érdekes, nekem tetszett...
2011. máj. 21. 23:29
10/17 anonim válasza:
Kedves kérdező, miket ír benne, ami miatt tetszett a könyv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!