Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen regényt olvastál...

Milyen regényt olvastál életedben először?

Figyelt kérdés

És hány éves voltál?

Én a Pötyi és Anti-t kb 8 évesen. Előtte csak mesekönyveket lapozgattam.

2011. jan. 3. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Talán 6 vagy 7 évesen a Két Lotti vagy a Lassie hazatér
2011. jan. 4. 16:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom sajnos.. mióta tudok olvasni, azóta olvasok könyveket, ezért nem emlékszem.
2011. jan. 4. 16:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Nyolc vagy kilenc éves lehettem, és konkrétan két könyv van, ami rémlik, de nem tudom, melyik volt az első, talán Csuka Edittől a Kiskutya a Nagyvilágban volt az első, és Felix Saltentől a Bambi a második. És tizenkét éves koromig csakis állatokról szóló regényeket olvastam önszántamból. Akkor jött be az Aggódó Tinik sorozat. Az olyanokat, mint a Vidám mesék, a Tesz-Vesz Város vagy a Sicc, a mai napig szívesen lapozom.
2011. jan. 4. 18:53
 14/16 anonim válasza:
8 évesen, Vuk, mint kötelező olvasmány. Azt hittem, folyamatosan kell végigolvasni a könyvet. Mikor már 3. napja kezdtem elölről, mert nem jutottam egy nap alatt a végére, akkor szóltak unokatesómék, hogy nem így kéne.:-)Azóta mindenevő könyvmoly vagyok, 24 évesen.
2011. jan. 9. 22:38
 15/16 anonim ***** válasza:
uccsó bakker ez tkö ari:dd
2011. jan. 9. 22:53
 16/16 anonim válasza:
Köszi! :-) Még mindig magam előtt van, hogy ülök kint az udvaron a nagy fotelben reggel 7-kor, hogy na, majd ma el tudom olvasni az egész könyvet. És másnap is. És utána is.:-) Azóta nem gond elolvasni egy könyvet egy nap alatt.:-)
2011. jan. 10. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!