Melyik az a könyv, amelyiknél életedben jobbat még nem olvastál?
nehéz kérdés. milyen típusú? regény? mert akkor James Clavell: Shogun, Greg Iles: Forgó Angyal, Wass Albert: A Funtineli boszorkány lennének, amiket így elsőre mondanék. De ezen kívül még rengeteg van, kezdve Tolsztojtól (Háború&Béke) egészen Darren Shanig(vámpírkönyvek).
Töri szakos hallgató vagyok, és a szakirodalomban is vannak nagyon jó publikációk, amik nagyon olvasmányosak, de nem lehet egy kalap alá venni őket a regényekkel, mert teljesen mások. Tehát ez sztem kicsit túl sokrétű kérdés
20/f
Egyet mondhatok csak?:O
Van ilyen? Attól függ, milyen témában.
Lehet Jane Eyre, Harry Potter, 1984, Isten rabjai, Keresztapa és még sorolhatnám. mind más és más típusúak, és minden ugyanúgy szeretem:)
Mivel az volt a célom, hogy remek könyveket ajánljatok,és ez a rossz kérdés miatt nem épp nyilvánvaló cél, ezért pontosítok:
Melyik az a könyv, ami számodra a legmeghatározóbb volt azok közül, amiket olvastál; amit először elolvasásra ajánlanál valakinek; illetve amit valamilyen szempontból különösen figyelemreméltónak tartasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!