Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy valamit nem értek a Harry...

Egy valamit nem értek a Harry Potterben: ha Dolores (Jane) Umbragde halálfaló, akkor hogy lehet patrónusa?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 17:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Viszont gondolom a legtöbb halálfaló nem tud patrónust idézni, mivel egy teáskanál agyi szintjén áll. De nem értek egyet az előttem párral szólóval, mert szerintem koncentrálni valamelyikük tud, és szép emlékük is lehet, csak persze ez náluk lényegesen mást jelent. Vegyük például Bellatrixot. Neki az az öröm, ha kínozhat valakit, és gondolom annak is örül, ha Voldemort megdicséri...:)) És a kínzáshoz is erősen koncentrálni kell, és mivel - mint tudjuk - ő ebben profi, gondolom patrónust is TUDNAK idézni, ha egyáltalán kéne az neki :DD
2012. jan. 22. 01:27
 22/24 schwagy ***** válasza:
Halálfalóknak nem lehet Patrónusa, Severus Snape az egyetlen akinek van.
2017. máj. 7. 12:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Voldemortnak nincs patrónusa. Szerelmi bájital hatása alatt fogant, nem képes a szeretetre. De szerintem az érzelmeit is csak megtanulta (jó történik érezz boldogságot, pl pszichopaták is ilyenek) neki sosem volt patrónusa. A halálfalók nem olyan alkatok akiknek lenne, keserű az életük. Pitonnak azért van mert amikor Lilyvel közös emlékekre gondol hihetetlenül boldog. Gondolj bele, miért is lennének igazán boldog emlékei egy hfalónak? Kényszerházasság, hogy az aranyvér fennmaradjon, kegyetlen bandavezér a voldi, terror van.
2020. nov. 15. 22:34
 24/24 anonim ***** válasza:

Umbridge nem halálfaló. Ő csak a saját befolyását szerette volna megnövelni. Csak ezt elég genya módszerekkel próbálta véghezvinni. De egyáltalán nem volt halálfaló. Az intézkedései nagy részét saját szakállára hajtotta végre, nem Voldemort utasította.

Amúgy szerintem is fura lenne, ha a halálfalók nem tudnának patrónust megidézni. Ez teljesen független ettől. De ez az én véleményem.

2021. febr. 26. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!