Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak 12 évesen? (lent)

Mit olvassak 12 évesen? (lent)

Figyelt kérdés
Az a baj hogy nem nagyon szeretek olvasni, de anyukám mindig mondja hogy kellene olvasnom. Valaki tud valami jó könyvet ami lekötné a figyelmemet? köszönöm.
2010. nov. 21. 20:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de tudtam, hogy egyből rárepülsz XD Íme:

[link]

Megvan vagy hétszáz oldal, és elég brutális, de nekem az egyik kedvenc könyvem (jó, mondja az, aki 13 évesen olvasta a Dorian Gray arcképét és a Viskót...ja de ha már itt tartunk, ezek is nagyon jók, de nem is mondok többet, nem akarom elzülleszteni az ifjúságot :))

Nagyon lendületes és izgalmas, habár elég feltűnő az a 18-as karika a címlapon XDD

2010. nov. 21. 21:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg nagyon nagyon jó a Harry Potter, először én sem akartam elolvasni, de most már az egyik kedvencem :D amúgy én 12 évesen elolvastam Dan Brown összes könyvét, (Angyalok és démonok, Da Vinci-kód, stb), ő szerettette meg velem az olvasást :D
2010. nov. 22. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

elolvastam Dan Brown összes könyvét, (Angyalok és démonok, Da Vinci-kód, stb), ő szerettette meg velem az olvasást :D

-> dettó, azok brutál jók :)

15/L voltam megint:)

2010. nov. 22. 20:14
 14/16 anonim válasza:

Hot Girl 1-2

Klikk 1-4

Beach Girl 1-3

Nekem bejönnek!

2010. dec. 23. 14:44
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm az összes válaszolónak, megtaláltam eddigi legjobb könyvemet: A villámtolvaj (Percy és az Olinposziak)
2010. dec. 29. 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Neked inkább Meg Cabot könyveket kéne olvasnod és nem horrort!
2011. jún. 24. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!