Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdekelne bárkit is egy ilyen...

Érdekelne bárkit is egy ilyen témájú könyv?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy könyvet írni a Scoliosisról, és a saját történetemről. Érdemes lenne belevágni, vagy kutyát nem érdekelné ez?

tegnap 21:32
 1/1 Ada13 válasza:
100%

szerintem írj bátran én fél éve elkezdtem nagyon gondolkodni rajta hogy hé írni kéne valamit ami a saját történetem életem talán egy másik kontextusban de úgy voltam vele hogy á nem vagyok képes rá gyenge vagyok hozzá erre 1 hónapja végre belevágtam és már van 50 oldalam

nem törődök azzal érdekel e bárkit ha befejezem és úgy érzem tetszik akkor megpróbálkozom egy kiadatással ha meg nem akkor ingyen szihológiai kezelés az érzéseim kiírásával

meg ha ilyen gondod van akár be tudod bizonyítani magadnak hogy képes vagy bármire

tegnap 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!