Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wings of Fire arc2-nek lesz...

Alokumi kérdése:

Wings of Fire arc2-nek lesz magyar fordítása?

Figyelt kérdés

jan. 18. 21:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem valószínű. Plusz akkor már a Darkstalkert is le kéne fordítani.
jan. 20. 22:29
 2/11 anonim válasza:
Plusz köszönhetően a magyar "gyermekvédelmi" törvénynek, Magyarországon csak lefóliázva lehetne árulni.
jan. 21. 06:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért gondolod hogy nem lesz? Szerintem elég nagysikerű volt ahhoz hogy lefordítsák. Vagy nem?
febr. 16. 18:08
 4/11 anonim válasza:
Mert ahogy elnézem a 3. kötet fordítása is már több mint 10 éve jelent meg. Ha le akarnák fordítani a többit, már megtették volna. Talán ha megjelenik a 16. kötet (1-2 év múlva) akkor lehet remény.
febr. 16. 18:38
 5/11 anonim válasza:
Szóval, szerintem ha érdekel, gyorsabb ha megtanulsz angolul. Egy középszintű nyelvvizsga szerintem már elég hozzá. Esetleg ha kevésbé megy a nyelv, megpróbálhatod a képregény változatot, az már a 8. kötetnél tart, és már csinálják a többit.
febr. 16. 19:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát a 4 és az 5 rész nemrég jelent meg nem? szóval logikus lenne ha folytatnák. Amúgy tudok angolul elég jól csak utálom azért lenne jó magyarul.
febr. 16. 19:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy a 3. Rész nem 2021 ben jelent meg?
febr. 16. 19:38
 8/11 anonim válasza:
Én a 3.-hoz én 2013-as megjelenést találtam, de az lehet, hogy angol megjenés volt.
febr. 16. 19:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen az az. Benne van a kömyvben hogy a magyar kiadás 2021-es
febr. 16. 20:12
 10/11 anonim válasza:
Én sajnos továbbra is attól tartok, hogy az arc 2 a mai magyar közvéleménynek túlzottan woke lesz (a 3 meg végképp).
febr. 16. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!