Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan szerettek jobban...

Hogyan szerettek jobban olvasni? Lent.

Figyelt kérdés

Papír alapú köbyveket, vagy telón, tabon, vagy pdf olvasón, szerettek olvasni?

Mi az előnye annak, amin olvastok?

tegnapelőtt 13:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Főleg papír. Ami máshogy nem elérhető, az e-book. PDF-et soha, attól igényesebb vagyok.
tegnapelőtt 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Papír,próbáltdm máshogy de nem megy
tegnapelőtt 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

csak is ebook, főként csak angol nyelvű könyveket olvasok, és hát a nyelvtan része megy eléggé, de attól még előjön néha-néha idegen szó, így a szótár alkalmazás segít, hogy rábökök a szóra és kihozza a magyar megfelelőjét

a másik, bár ez kisebb dolog, de engem idegesít a papír alapú könyvnél az, hogy ha egy vastag könyvet olvasok, akkor mindig ki kell hajtani az adott oldalt és le kell nyomni ne lapozódjon vissza a könyv, ne csukódjon be, főleg fekvő helyzetben idegesítő nagyon

tegnapelőtt 20:19
 14/15 anonim válasza:
69%
Papír alapú könyvet. Szeretek lapozgatni, és rengeteget járok könyvtárba.
tegnap 13:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Az e-olvasót szeretem. De az általad felsoroltak - teló, tablet, pdf -, azok egyike sem ekönyv vagy arra alkalmas eszköz.

Rendes ekönyvet rendes olvasón nagyon szeretek olvasni.

És papíralapon is. Másabb a kettő, de ugyanolyan jó.

tegnap 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!