Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan szerettek jobban...

Hogyan szerettek jobban olvasni? Lent.

Figyelt kérdés

Papír alapú köbyveket, vagy telón, tabon, vagy pdf olvasón, szerettek olvasni?

Mi az előnye annak, amin olvastok?

jan. 7. 13:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Főleg papír. Ami máshogy nem elérhető, az e-book. PDF-et soha, attól igényesebb vagyok.
jan. 7. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Papír,próbáltdm máshogy de nem megy
jan. 7. 20:14
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

csak is ebook, főként csak angol nyelvű könyveket olvasok, és hát a nyelvtan része megy eléggé, de attól még előjön néha-néha idegen szó, így a szótár alkalmazás segít, hogy rábökök a szóra és kihozza a magyar megfelelőjét

a másik, bár ez kisebb dolog, de engem idegesít a papír alapú könyvnél az, hogy ha egy vastag könyvet olvasok, akkor mindig ki kell hajtani az adott oldalt és le kell nyomni ne lapozódjon vissza a könyv, ne csukódjon be, főleg fekvő helyzetben idegesítő nagyon

jan. 7. 20:19
 14/19 anonim válasza:
75%
Papír alapú könyvet. Szeretek lapozgatni, és rengeteget járok könyvtárba.
jan. 8. 13:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az e-olvasót szeretem. De az általad felsoroltak - teló, tablet, pdf -, azok egyike sem ekönyv vagy arra alkalmas eszköz.

Rendes ekönyvet rendes olvasón nagyon szeretek olvasni.

És papíralapon is. Másabb a kettő, de ugyanolyan jó.

jan. 8. 21:38
 16/19 Kései Sirató ***** válasza:
100%
A nyomtatott könyveket szeretem.
jan. 9. 11:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Ebook olvasó (kindle). Kompakt, könnyű, és van háttérvilágítás - de mégis szemkímélőbb és kellemesebb mint egy telefon pl.
jan. 14. 11:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Papír alapú könyv nálam a kedvenc. Persze Wattpadot, vagy Merengőt csak monitoron tud az ember, de az más.
jan. 15. 18:45
 19/19 anonim ***** válasza:
46%

A papír alapú könyveket szeretem alapvetően. Jobb olvasni, jó az illatuk, jó megfogni, jó lapozni, és +1 széppé teszik az otthonomat is a könyvespolcaim, tele könyvekkel.

A probléma velük más oldalról nézve a helyfoglalás, mert bár nagyon szépek, nincs elég hely tárolni őket.

Én 1-2 éven belül eljutok arra a szintre, hogy már tényleg nincs hova tenni őket, nem hogy a könyveket, de magukat a könyespolcokat sem, hiába vennék.

Szóval már most jobban megválogatom mit veszek meg.

Amit max 1x olvasósnak ítélek meg és mondjuk van belőle sorozat adaptáció akkor csak azt nézem meg ( pl Heartstopper, Árnyék és csont, Poldark, You). Emellett leszedtem egy csomó könyvet pdfben, és folyamatosan nézem mit lehet még úgy letölteni ami érdekel. majd beruházok egy tabletre hamarosan,

és könyvtárba is beiratkoztam.

Illetve még hosszútávú terv amire gyűjteni kell pénzt, az az, hogy teljesen leszigeteljük, felújítás, festés stb, a garázsunkat, és ott fogom tartani azokat a könyveket zárható könyvespolcokon, amiknek itt a házban már nincs hely. De amíg arra lesz keret, addig ennyit tudok tenni, mást nem, mert olvasnom kell!

jan. 18. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!