Digitálisan, vagy klasszikus analóg (fizikálisan kézben tartva) módon szerettek jobban könyvet olvasni?
Én is a kézzelfogható könyvet szeretem jobban.
Azonban nagyon sok könyvet az interneten találok meg, ami nekem nincs a birtokomban.
Digitálisan, de mindenképp ebook olvasón.
Mindig van fény, nem kell lámpát keresni, meg helyezkedni. Az 1200 oldalas könyvvel sem kell zsonglőrködni, kényelmesen tudom fogni, sokkal több testhelyzetben (ülve, fekve, oldalt fekve, bárhogy) kényelmes. Kamasz koromban sikerült jól elcseszni a gerincemet a túltömött táskákkal, szóval ja.
Bármikor be tudok szerezni bármit. Nem kell rendelgetni, ha esetleg nem a legújabb bestsellert akarom elolvasni magyarul.
Még valami, ami nekem nagyon fontos; mindig egyforma a betűméret és betűtípus. Sokkal könnyebben átállok egyik könyvről a másikra, mert nem kell megszokni egy új kinézetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!