Papír alapú. Talán maradi vagyok, de számomra az érzés, ahogy kezembe foghatok egy könyvet, hozzátartozik az olvasás élményéhez. És imádom egy új könyv illatát is.
tegnap 13:25
2/14 A kérdező kommentje:
De nem foglalnak rengeteg helyet?
tegnap 13:52
3/14 anonim válasza:
Papír alapú könyveket olvasok, a többi mód nekem olyan személytelen, nem adja meg a hangulatát. Nem szeretek sokáig egy képernyőt bámulni, teszem azt eleget írás és filmezés alatt. Egy valódi könyv nekem egyszerűbb nagyobb élményt nyújt, szeretek beleírni egy rövid élménybeszámolót, amikor a végére érek.
Nyilván foglalnak helyett, de erre vannak a könyvespolcok. Könyvek, festmények és fényképek, orchideák: ezek foglalnak nálam jelentősebb helyett, de van egy dekoratív jellegük is.
tegnap 14:45
4/14 anonim válasza:
Könyvet szeretnék, de sajnos úgy nem megy gyerekek mellett. Csak este van idom olvasni nagyrészt, miután elaludtak. Viszont nagyon gyakran ébrednek, ezert sokat vagyok mellettük. Emiatt nem megy a könyv, mert komplikált mellettük az ágyban azt olvasni, így jobb híján, telefonon olvasok könyveket.
tegnap 15:06
5/14 anonim válasza:
Papír alapú.
Párszor próbáltam telefonon olvasni, de nem adta át azt az érzést amit kellett volna.
tegnap 15:06
6/14 anonim válasza:
Amúgy régen gyűjtögettem a könyveket, de aztán rájöttem, hogy felesleges, ha többször jó eséllyel úgysem fogom elolvasni. Így mindig eladtam őket, így a helyet sem foglalják. Persze ami különlegesebb darab, vagy ajandekba kaptam, azokat megtartom.
tegnap 15:08
7/14 anonim válasza:
Papír alapú könyveket szeretek olvasni. Nyílván sok helyet foglal, de ami nagyon nem tetszik azt általában továbbadom, így csak azokat tartom meg amik esélyesek az újraolvasásra.
tegnap 15:18
8/14 anonim válasza:
Vagy Kindle, vagy papír.
Van, amit megveszek, főleg kedvenceket, amiket többször is el fogok olvasni, vagy ha találok valamit jó áron.
Viszont direkt próbálok új, független szerzőket is olvasni. Kisebb a kockázat, ha nem kell megvenni, ráadásul így sokkal nagyobb a választék.
A másik dolog, nekem az olvasás erősen függ a hangulatomtól. Mióta a Kindle is megvan, mint opció, lényegesen többet olvasok, mert sosincs olyan, hogy nincs mit/nincs a kedvemnek megfelelő.
tegnap 16:18
9/14 anonim válasza:
Papír, mert nincs e-olvasóm, és gyakran nem lenne jó képernyőt bámulni.
De pl. most mangát olvasok angolul elektronikusan, szóval ez is belefér.
Nem foglal helyet, könyvtárból olvasok.
tegnap 16:46
10/14 anonim válasza:
Nehéz számomra egy könyvet megtartani (betegség miatt), az ebook olvasóm valamivel kényelmesebb, ezért azt szoktam legtöbbször használni, viszont vannak olyan könyvek, amikhez jobban kötődöm, azokat igyekszem fizikai példányban (újra)olvasni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!