Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan szerettek jobban...

Hogyan szerettek jobban olvasni? Lent.

Figyelt kérdés

Papír alapú köbyveket, vagy telón, tabon, vagy pdf olvasón, szerettek olvasni?

Mi az előnye annak, amin olvastok?

tegnap 13:21
1 2
 1/14 VándorSeregély ***** válasza:
89%
Papír alapú. Talán maradi vagyok, de számomra az érzés, ahogy kezembe foghatok egy könyvet, hozzátartozik az olvasás élményéhez. És imádom egy új könyv illatát is.
tegnap 13:25
 2/14 A kérdező kommentje:
De nem foglalnak rengeteg helyet?
tegnap 13:52
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Papír alapú könyveket olvasok, a többi mód nekem olyan személytelen, nem adja meg a hangulatát. Nem szeretek sokáig egy képernyőt bámulni, teszem azt eleget írás és filmezés alatt. Egy valódi könyv nekem egyszerűbb nagyobb élményt nyújt, szeretek beleírni egy rövid élménybeszámolót, amikor a végére érek.

Nyilván foglalnak helyett, de erre vannak a könyvespolcok. Könyvek, festmények és fényképek, orchideák: ezek foglalnak nálam jelentősebb helyett, de van egy dekoratív jellegük is.

tegnap 14:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Könyvet szeretnék, de sajnos úgy nem megy gyerekek mellett. Csak este van idom olvasni nagyrészt, miután elaludtak. Viszont nagyon gyakran ébrednek, ezert sokat vagyok mellettük. Emiatt nem megy a könyv, mert komplikált mellettük az ágyban azt olvasni, így jobb híján, telefonon olvasok könyveket.
tegnap 15:06
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

Papír alapú.

Párszor próbáltam telefonon olvasni, de nem adta át azt az érzést amit kellett volna.

tegnap 15:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy régen gyűjtögettem a könyveket, de aztán rájöttem, hogy felesleges, ha többször jó eséllyel úgysem fogom elolvasni. Így mindig eladtam őket, így a helyet sem foglalják. Persze ami különlegesebb darab, vagy ajandekba kaptam, azokat megtartom.
tegnap 15:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Papír alapú könyveket szeretek olvasni. Nyílván sok helyet foglal, de ami nagyon nem tetszik azt általában továbbadom, így csak azokat tartom meg amik esélyesek az újraolvasásra.
tegnap 15:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Vagy Kindle, vagy papír.

Van, amit megveszek, főleg kedvenceket, amiket többször is el fogok olvasni, vagy ha találok valamit jó áron.

Viszont direkt próbálok új, független szerzőket is olvasni. Kisebb a kockázat, ha nem kell megvenni, ráadásul így sokkal nagyobb a választék.

A másik dolog, nekem az olvasás erősen függ a hangulatomtól. Mióta a Kindle is megvan, mint opció, lényegesen többet olvasok, mert sosincs olyan, hogy nincs mit/nincs a kedvemnek megfelelő.

tegnap 16:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Papír, mert nincs e-olvasóm, és gyakran nem lenne jó képernyőt bámulni.

De pl. most mangát olvasok angolul elektronikusan, szóval ez is belefér.

Nem foglal helyet, könyvtárból olvasok.

tegnap 16:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz számomra egy könyvet megtartani (betegség miatt), az ebook olvasóm valamivel kényelmesebb, ezért azt szoktam legtöbbször használni, viszont vannak olyan könyvek, amikhez jobban kötődöm, azokat igyekszem fizikai példányban (újra)olvasni.
tegnap 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!