Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki ajánlana valami jó...

Valaki ajánlana valami jó könyvet wattpadon? Romantikusra gondoltam amiben van 18+ is.

Figyelt kérdés

jan. 1. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem tipikusan romantikus, de amikor igen, akkor nagyon (például a 17.-20. fejezet).

Szex mélyebb érzelmek nélkül is szerepel benne, az viszont helyén van kezelve, és a felnőtt tartalmú részek részletesen le vannak írva.

Viszont azt is vedd figyelembe, hogy nem ugyanaz a szerelmi (vagy nem szerelmi) szál fut végig az egészen. Egy főszereplő van, akinek hosszabb-rövidebb időre vannak ilyen-olyan kapcsolatai.

jan. 1. 21:25
 2/3 anonim válasza:
100%
Én most lampafeny-től a Nell-t olvassom nagyon ajánlom igazán egyedi a story, tij-tok-on is fenn van
jan. 1. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen romantikus. Én a történelmi könyveket szeretem szóval tudom ajánlani a határvonalon túl című könyvet, van folytatása is az örök határsértők. Én szó szerint nem tudtam letenni. Dióhéjban egy szovjet katona és egy magyar lány szerelméről szól. Van benne spicy rész, de nem nagyon van részletezve. Nem csak szerelmes, nagyon jó története is van.
tegnap 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!