Jó romantikus, wattpados könyvek?
Tudnátok valami jó wattpados könyvet ajánlani?
Kéréseim:legyen
-romantikus
-enemies to lovers(ez a legkevésbé fontos)
-gimisek legyenek a karakterek
És ha lehet akk valami igényes legyen! Előre is köszönöm!
Ha igênyes könyvet keresel : ne a wattpadot válaszd .
Ott a moly.hu ahol fülszöveg alapján tudsz keresni .
Könyves fórumok mint lelőhelyek.
Silver
Meglepő, de nem a szerelmi szál vagy a gimis élet leírása miatt jó, hanem mert van megfelelő háttere a karaktereknek, van jellemfejlődés, vannak igazi konfliktusok, és nem deus ex machina jönnek a megoldások.
Bakancslista
A kamera mögött (Ennek van egy egy második része is, a címe Vissza hozzád, bár ebben a részben a karakterek már egyetemisták.)
Saját alkotásom: egy Magyarországon játszódó romantikus történet, egy kevéske fantasyval fűszerezve. A szereplők mondjuk kora huszonévesek, de talán ez még beleférhet. :) Az igényességre és a helyesírása pedig kifejezetten ügyeltem. Ha van kedved, nézz bele. :)
Egyes, ezt te nagyon rosszul gondolod. Sok, sőt rengeteg igénytelen fo* van a Wattpadon, azonban vannak igényes írások is.
Kérdező! Azt javaslom, lépj be a Wattpadosok nevű csoportba. Ott biztos tudnak igényes ajánlásokat tenni neked. Nekem csak kínai fantasym van, így azt nem ajánlhatom, és akiket olvasok sem gimis romantikában tevékenykednek.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm aki eddig írt! Mindegyikbe beleolvasok:)
Egyébként nekem az a vélményem (senki nem kérdezte, de leírom), mint a 6os válaszolónak a Wattpaddal kapcsolatosan. Sőt olvastam/olvasok ott olyan könyveket amiket az írók terveznek kiadatni/ esetleg én gondolom, hogy kiadathatnák. Ilyen például az Ellenséges szobatárs.
Ez moat ilyen ingyen promó lest, de igazándiból egy első éves egyetemista lányról szól, akibek elténesztik a kollégiumba a szobáját, így egy sráccal kerül egy szobába. Innen kezdődik az egész. Amolyan enemies to lovers. Kicsit hasonlít a Duff-ra talán(kiadatott könyv) illetve még van a Beékelődött érzelmek, ott egy csajról szól akinek van egy barátja(2éve) es neki a bátyjával kezdődnek el események, ez is enemies to lovers fajta könyv. Az előbbinek folyamatban van az írása, az utóbbit pedig kb. Egy hónapja fejezték ve. Viszont tényleg tele van a Wattpad borzalmas, trágya könyvekkel.
Mégefyszer köszönöm az ajánlásokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!