Tudnátok nekem Wattpados történeteket ajánlani?
Főleg olyat szeretnék, amiben erős a romantikus szál.
Ezen kívül van pár elvárásom:
1. Legyen igényesen megírva (helyesírási hiba nélkül, minimális elgépeléssel, legyenek törve a sorok, létezzenek bekezdések)
2. Legyen következetes, derüljön ki, hogy ki mit miért csinál.
3. Ne legyen az elején első nap leírása
4. Ne legyen benne kép a szereplőkről, se semmi másról a leírásban.
5. Ha magyar a történet, legyenek magyar nevek benne, ne tegyünk úgy, mintha fordítás lenne, ha nem az. (Most elsősorban magyar nyelvű történeteket keresek)
6. A főszereplők ne a rosszfiú, macsó srác és a stréber, okos, hallgatag lány legyenek. Vagy mindkettő legyen átlagos, vagy legyen fordított a felállás.
7. Ne legyen extrém hátterük (pl korán meghalt szülő, agresszív apa, maffia stb)
8. Ne jöjjenek rögtön össze (nem is muszáj összejönnük), legyen ez elhúzva.
Tudtok ilyen történeteket ajánlani?
Utóirat: a Szívregényeket már elolvastam, meg mindent attól az írótól.
Szia! Korában én is feltettem hasonló kérdést, mint a tiéd. Érkeztek nagyon jó könyvek is válaszul, ha gondolod, csemegéz ☺️:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__10798883..
Nekem most nagy kedvencem, az Idegen érzelem c. írás wattpadon. Rég volt hasonló jó írás, ami nem a szokványos bla bla...
Remélem, segítettem valamelyest :)
Hali, ebben a sztoriban lassú lefolyású szerelem van, nagyin igényesen van szerintem írva és garantálom, hogy nincs se kép, se első nap leírás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!