Kaphatok kritikát a wattpados történetemre?
ja még négyes vagyok.
Szóval a véleményem az, hogy objektíven nézve nem írsz túl jól (helyesírási hibák, nekem kicsit gyorsan ugrálsz a történetben és engem kirántanak a fantasy világból ezek az evilági dolgok(Iphone, Nagy Márió, a tizenévesekre jellemző vicceskedő beszólások stb.)), de végig vigyorogtam az olvasás közben. Jó volt felidézni a tizen pár éves koromat (nem mintha olyan rég lett volna).
Szóval én élveztem és ha lesz folytatás, feltétlenül linkeld be ide a kommentekhez :D
5ös vagyok, közben rájöttem, hogy nem csak objektív dolgokat dolgokat írtam le, szóval szorri :D
De tényleg a sok olvasás csodákra képes. Ha nem szereted a komolyabb könyveket, akkor olvass light noveleket, azok animékről szólnak (pl. Sword art online)
Köszönöm a válaszodat!
Ha gondolod olvasd el az előző művemet is, bár az ennél is jóval gyengébb, viszont nevetni többet lehet rajta.
A kezdetben akkora logikai hiba van a nézőpontban és a narrációban, hogy nincs értelme tovább olvasnom.
Ha elveszted az eszmeletet es te vagy a narrator, te vagy a nezopont karakter is, akkor nem lathatnad, hallhatnad, hogy mi folyik korulotted.
Raadasul a szep hegyek, stb., annyirs leragott inditas. Egyebkent a mozgalmas kezdes meglenne egy balesettel. Felteve, ha van a cselekmenyben ennek szerepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!