Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak nekem nem tetszett...

Csak nekem nem tetszett Leiner Laura új, valami MINDIG történik a Deákban című könyve?

Figyelt kérdés
Az alapötlet jó, de ennek ellenére szerintem a cselekmény vontatott és unalmas. Vélemények?

#könyv #Leiner Laura #valami MINDIG történik a Deákban
dec. 4. 10:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem Leiner Laura leragadt a Szent Johanna Gimi szintjén, amiből nem képes kiszakadni

Valószínűleg azt hitte,hogy egy újabb gimis sztori majd megint fellendíti a dolgait,de kétlem,hogy sikerülne

Véleményem szerint kicsit változtatnia kéne mostmár és elrugaszkodni a gimitől

dec. 4. 10:51
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a 40 nyári nap se tetszett túlzottan. A régebbi könyvei jobban tetszettek.
dec. 4. 10:56
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

Telik az idő, már szerintem ő sincs annyira képben, hogy a nála 20-25 évvel fiatalabb diákok hogy kommunikálnak, mik a trendek és mi náluk a bevett.

Gondolom, a médiából tájékozódik, ami nem minden esetben ad hiteles irányt.

Az SzJG idejében még maga is fiatal volt. Jobban képben volt annak a korosztálynak a viselkedésével és kultúrájával.

Úgy akar bevágódni, hogy színre léptet egy kiscsajt, aki a pulóverét “hoodie”-nak, a kontyát meg “bun”-nak hívja.

dec. 4. 12:27
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Pár éve olvastam a Szent Johanna Gimit, ami, habár volt, ami zavart benne, tetszett. Az újabb könyveivel én sem vagyok megelégedve, az meg (engem is) nagyon zavar, hogy egy csomó idegen eredetű szót beletett a a valami MINDIG történik a Deákban-ba (is). (Pl.: redflag, prank, vagy ahogy a 3 is írta, hoodie, bun)

dec. 4. 16:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem olvastam még az új könyvet, de a negyven nyári napot még igen, és Leiner Laura egyszerűen már nincs képben azzal hogy milyenek a fiatalok. A zenei ízlése sem olyan, ez már a Bexinél és az Iskolák Országos Versenyénél is kiderült. (a Bábelről ne is beszéljünk) Sosem volt egy nagyon színvonalas írónő, mindig is tini limonádét írt. De az utolsó pár könyve mint a negyven nyári nap is erőltetett és rettentően unalmas lett. Szerintem lassan ki fog kopni az érdekes írók köréből, és most ezzel az új gimis könyvvel nagyon be akar vágódni, és be akarja bizonyítani hogy ő még igen is releváns. Nem szidni akarom az írónőt, de szerintem vagy el kéne kezdenie egy kicsit más műfajban írni (mivel már ő sem annyira fiatal) vagy pedig egy kicsit össze szedni magát, és minőségibb történeteket csinálni
dec. 5. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszett. Rosszul megírt, sablonos, hol unalmas, hol szekunder szégyent okoz.
dec. 7. 00:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A Nem egyszerű-t is nagyon gyorsan ignoráltam (pár oldal után kb). Nem jött be az sem, ahogy a kétrészes elsö könyvei közül valamelyik (szégyen, de nem tudok a címére visszaemlékezni, csak 2 része van). Az SZJG, Bábel, IOV trilógiák, Bexi még nekem is tetszett, bár voltak logikátlan dolgok mindben
dec. 7. 02:37
 8/13 anonim ***** válasza:

1/7 akarsz fogadni hogy sikeres lesz ez is?

tiniknek íródott,a fogadtatása már most jó.

dec. 7. 20:20
 9/13 anonim válasza:
100%
Én régen nagyon szerettem az LL könyveket, viszont két dolog nagyon zavar bennük: a hisztis főszereplők és az NPC mellékszereplők. Irritáló, ahogy minden a tipikus "menő banda" körül forog, mindenki más csak azért van a történetben, hogy őket szórakoztassa. Legutóbb a Bábelt olvastam, de számomra ez volt az utsó LL könyv. Laurának tényleg haladnia kéne a korral, mert egy tini lány egyáltalán nem úgy viselkedik, mint pl. Zsófi (kiégtem rajta). De szerintem ha ezeken a dolgokon változtatna, akkor jó író lenne.
dec. 19. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:
9 a régi könyveit nem olvastad akkor. írt jó nyomozósat is
dec. 19. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!