Leiner Laurának Mindig történik valami a deakba című sorozata ami még nem jött ki egy meleg srácrol fog szólni? Mert gondolom a Farkas Roni nem egy lány nev..
Figyelt kérdés
szept. 5. 20:23
2/8 anonim válasza:
„A Veronika becézése is Roni.”
Akkor majd transz lesz.
4/8 anonim válasza:
Roni = Veronika
Nekem is volt egy évfolyamtársam, akit így hívtak, mert az épület már tele volt Verákkal.
Basszus, ez valami SzJG 2.0 jellegű sorozat lesz? 😮😱
Elmúltam 25, de még én is lázba jöttem. Az pont a mi generációnk sorozata volt, mindenki azt olvasta akkor.
5/8 anonim válasza:
“A főszereplő a 11. osztályos Farkas Roni (vagyis Veronika becézve), és… Egyelőre ez minden, amit elárulhatok róla.”
Forrás: [link]
Szóval nem, nem meleg fiú. 😂
6/8 anonim válasza:
Roni= Veronika, nem meleg.
2-es, Laura azt mondta, hogy ez nem hasonlít egyik könyvére sem, nem szjg, nem iov, hanem valami egészen új. Sulis, őszi, belvárosi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!