Dolores Umbridge melyik roxforti házba járt?
Figyelt kérdés
nov. 9. 00:00
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
nov. 9. 00:21
4/8 anonim válasza:
Peter Pettigrew, Percy Weasley, Gilderoy Lockhart és Mógus professzor kivételével minden negatív karakter mardekáros volt.
5/8 UlfOrmson válasza:
Percy és Lockhart szerintem nem kifejezetten negatív karakter. Percy egy karrierista gyökér, de az utolsó pillanatban belátja és a Roxfort ostromakor már a Főnix rendjét erősíti. Lockhart pedig csak egy szimpla csaló (de ettől még nem gonosz szerintem). Ha már gonosz/negatív karakter, akkor Caramelt mondanám (de az ő iskolai beosztását nem tudom)
6/8 anonim válasza:
#5 Direkt a "negatív" szót használtam és nem azt, hogy "gonosz". Van közte közte több árnyalatnyi különbség.
Caramel elvileg mardekáros.
7/8 anonim válasza:
#5 Klasszikus írói trükk a hirtelen párt fordulás, amikor egy személyt el akarnak fogadtatni vagy meg akarnak utáltatni a befogadóval. Percy nem volt pozitív jellem, de az legalább kiderült, hogy erősen hatnak rád az írói eszközök.
8/8 anonim válasza:
Egyébként Caramelt is rosszul látod. Ő egyáltalán nem volt gonosz karakter, csak a személyéhez nem illett a beosztása és a végén ki is csúszott a keze közül az irányítás. Gyakorlatilag az inkompetens főnök szerepét írták meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!