Harry Potter: Milyen ítélet lett volna a megfelelő Umbridge számára a 7. kötet végén?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 13:53
A kérdező szavazást indított:
életfogytiglani Azakaban
dementorcsók
Avada kedavra
visszahelyezni őt a kentaurok közé
más, megírom
26 szavazat
1/7 anonim válasza:
Azkaban mindenképpen. Ha nem is életfogytiglan, bár szerintem leginkább az,jó sok év
3/7 anonim válasza:
#2 Mi a fene spoileres egy olyan kérdésben, ami egyrészt egy 2007-2008-ban megjelent könyvről szól, másrészt semmilyen konkrét információt nem tartalmaz a cselekményről?
4/7 anonim válasza:
az mindegy mikor jelent meg, én még nem olvastam és tervben van
5/7 anonim válasza:
És mégis tovább olvasod a topicot hátha találsz még valamilyen spoilert? Dumbledore meghal a 6. Könyvben
6/7 anonim válasza:
négyes, akkor minek vagy itt?
alapból nem olvastad, nem láttad, így válaszolni sem tudnál a kérdésekre ebben a témában, valamint ha tervben van az olvasása, akkor nyilván nem kellene ezzel kapcsolatosan keresgélni a kérdések között. egyszerű.
7/7 anonim válasza:
A kentaurok megkínoznák majd az azkabanba kerülne 5 évre majd ha kijön akkor a sz@ros pennájával le kell írnia 1000 azt, hogy "bűnös vagyok"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!