Ennek a könyvnek a borítójára nyomtatva van ez a felirat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hülye kérdés lesz, nem szoktam könyveket rendelni. Ennek [link] a könyvnek a borítóján van egy felirat ("Az utóbbi évek legjelentősebb King regénye"), ez nyomtatva van a borítóra, vagy hogyha megrendelem akkor le fogom tudni szedni róla? (gondolom egy ilyen lehúzható papírdarab, csak biztosra szeretnék menni)tegnap 07:49
1/2 anonim válasza:
A borító részét képezi így ránézésre. Én a keménytáblásat rendelném, azon nem láttam ilyet. (esetleg régebbi kiadást puhatáblásból)
2/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez haskötő lesz, vagyis ilyen élre hajló fül, ami nincs odaragasztva. Sőt oda is van írva, hogy kemény tábla, védőborító, szóval max ha teljes védő borítós, akkor csak azon lesz rajta, de a rendesen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!