Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvastál utoljára? Hogy...

Mit olvastál utoljára? Hogy tetszett? Most olvasol valamit?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 16:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Legutoljára Charles Dickenstől a Szép remények c. könyvet olvastam.

Most Carlos Ruiz Zafóntól A szél árnyékát, nagyon tetszik :)

15/L

2010. nov. 5. 10:47
 12/24 anonim ***** válasza:

Én is mindig olvasok. Legutóbb Jane Webster Ehhez csak Patty ért regényét olvastam, tetszett, tetszett, de még bennem van az azelőtti könyv élménye, Jonathan Stroud Bartimaeus trilógia.

Most Selma Lägerlöftől az Arne úr kincsét olvasom. Tetszik, kicsit misztikusabb, mint gondoltam.

2010. nov. 5. 12:15
 13/24 anonim ***** válasza:
Utojára a Lisa csak egy van könyvet olvastam,most A Lassie hazatér címü könyvet
2010. nov. 5. 15:14
 14/24 anonim ***** válasza:
utoljára George Sand-tól olvastam a Consuelo-t, most pedig Lawrence Block: A halál völgyében van terítéken.
2010. nov. 5. 15:41
 15/24 anonim ***** válasza:

Utoljára egy Sandra Brown könyvet olvastam (Virágot márpedig ne küldj!). Én szeretem a romantikus regényeket, ezt a szerzőt pedig különösen, szóval tetszett.

Most is olvasok valamit, kettőt is: szintén egy Sandra Brown regényt, valamint Brian Innes: Bűnös elmék c. könyvét. Ezek mellett pedig napi szinten olvasok fanfictiont - nem könyv, de azt is olvasni kell. :D

2012. febr. 14. 17:18
 16/24 anonim ***** válasza:

Én utoljára az Éhezők viadala 2.-őt olvastam ... véglis tetszett :)

most a szépek és átkozottakot olvasom

2012. márc. 23. 09:33
 17/24 anonim ***** válasza:
Most Stephen King: Végítélet könyvét olvasom.Bőven van mit olvasnom mert két kötetes.De nagyon jó.Előtte meg a Szex és New York-ot olvastam.
2012. márc. 23. 09:35
 18/24 anonim válasza:

Tegnap olvastam el mindkét Szalai Vivien könyvet : Hamis gyönyör és a Drága kéj.

Ma kezdtem el Havas Henrik: K*rvaélet, szerintem ezt holnapra kivégzem és jön Marquez: Bánatos k*rváim emlékezete.

Szakdogához olvasom ezeket.

2012. márc. 23. 10:56
 19/24 Lini_ligi válasza:
Most Steve Berry-től: A templomosok örökségét ,elötte Donna Leon -tól: Méregpohár a operában
2012. márc. 23. 14:55
 20/24 anonim ***** válasza:

Utoljára Éjszaka háza 8. részét olvastam - nagyon tetszett.

Most Az egy gésa emlékiratait olvasom.

2012. márc. 23. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!