Mit olvastál utoljára? Hogy tetszett? Most olvasol valamit?
mindig olvasok
most éppen a Marie Luise von Ingenheim:Sissy:Egy kislányból császárné lesz
Utoljára Fred ls Rose című könyvet olvastam.A történet valós eseményeken alapul (képek is vannak) egy angol házaspárról szól akik több nőt kínoztak és erőszakoltak meg.A férfi útépítkezésen dolgozott,a felesége prosti volt.A férfi a saját lányát is megölte.Mikor kiderült az egész ügy addigra már nem merik felbecsülni,hogy hány gyilkosság tapad a kezükhöz,mert az építkezés alatt egy csomó holtest lehet a beton alatt.A férfi az ítélet hirdetése után öngyilkos lett.Rose börtönben van,és mai napig tagadja az egészet..Azt hiszem jövőre járna le az életfogytiglanja,ha a bizottság kiengedi..
Azért kezdtem el olvasni,mert Gloucestershire-Hereford (ahol a gyilkosságok történtek) alig 60km-re lakom a kisvárostól...Így érdekelt.
De most váltottam,és elkezdtem olvasni a Frank Herbert: Düne könyvét..
Amit legutóbb olvastam, az J.R. Ward - Halhatatlan szerető (Fekete Tőr Testvériség 9.) című kötete volt, és hát ezt is nagyon imádtam. (Ha rossz lenne a sorozat, akkor feltehetőleg nem jutok el a 9. részig... :D) Most pedig várhatok, míg megjelenik a következő rész, ami Amerikában csak jövő ép áprilisában fog bekövetkezni... :( Azt hiszem függőséget okoz. xD
Jelenleg pedig Goethe: Faust-ját olvasom. Tetszik, tetszik... Viszont azt kicsit meghökkentő volt, hogy emiatt egyik nap rímekben álmodtam. :D Uhh... :)
17/L
Utoljára Cassandra Clare Hamuvárosát olvastam, és hozta az előző könyv szintjét, de valahogy túl előkészítő-könyv volt a 3. kötethez.
Most Jay Asher Tizenhárom okom volt... című könyvét olvasom, aminek a témája elég érdekes:D
Utoljára a Burok és Viskó c. könyvet olvastam egyszerre. Mindkettő nagyon tetszett.
Most Laurie-tól a Balekot. Ez is állat:)
ma 20:16
A Balek könyvet 1 éve olvastam.Annyira nem tetszett,hogy ma már semmire nem emlékszem a könyvből..Csak egy pasasra aki nyomoz valami után..de ennyi..
Én most Agatha Christie: 10 kicsi néger könyvét olvasom,és ha evvel kész leszek jön a többi Agatha Christie regény..Most krimi korszakom van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!