Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy Wattpad történet esetében...

Egy Wattpad történet esetében mennyire befolyásolja az olvasási kedvedet, hogy hány megtekintés vagy csillag van rajta?

Figyelt kérdés

Ha többen olvastak valamit, akkor nagyobb valószínűséggel olvasod el?

Vagy inkább az olvasás és csillagozás aránya számít?

Vagy mi?

Illetve a a 626 olvasás / 71 csillag jónak számít?

szept. 5. 19:29
 1/6 Kedves Vezető ***** válasza:
0%
Nincs időm wattpadozni, veszek egy könyvet, elolvasom ami érdekel.
szept. 5. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább az arányokat szoktam nézni, és a legtöbben ugyanezt teszik. Az olvasás:csillag aránynál a legalább 10:1 arány a jó, alatta általában nem éppen minőségi sztorikat talál az ember.
szept. 6. 05:26
 3/6 anonim válasza:

Szerintem a megtekintés/csillag arány fals, és nem mutatja, hogy mennyire jó a történet. Nem igaz, hogy 10/1 alatt silányabbak a történetek, hisz sok olyan van, ami eszméletlen népszerű, pedig silány.

Azért fals, mert én pl. van,hogy nem tudok egyszerre elolvasni egy hosszú fejezetet, kilépek meg visszalépek ötször, amíg csak egy csillagot tudok adni a végén. Máris romlik az arány.

A fejezet/csillag arány már jobb infót adhat, mert van különbség aközött, hogy 1 fejezetes novellán van 120 csillag, vagy egy 60 részes sztorin.

szept. 6. 05:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Hasonló okok miatt is kérdezem, mert az írót is megtekintések számolja. Én meg egyrészt sokszor ellenőriztem le az első fejezeteket, mert akkor ismerkedtem az oldallal, másrészt meg azon is volt már néhány megtekintés, amit még közzé sem tettem...

Amúgy 12 fejezetem van eddig publikálva.

szept. 6. 11:05
 5/6 anonim válasza:
100%
Hát igen, épp ezért a megtekintés számát nézni szerintem értelmetlen, de sajnos sokan ezt figyelik.
szept. 6. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tud zavarni, de az algoritmus sajnos ez alapján dobja fel randomoknak.
szept. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!