Egy Wattpad történet esetében mennyire befolyásolja az olvasási kedvedet, hogy hány megtekintés vagy csillag van rajta?
Ha többen olvastak valamit, akkor nagyobb valószínűséggel olvasod el?
Vagy inkább az olvasás és csillagozás aránya számít?
Vagy mi?
Illetve a a 626 olvasás / 71 csillag jónak számít?
Szerintem a megtekintés/csillag arány fals, és nem mutatja, hogy mennyire jó a történet. Nem igaz, hogy 10/1 alatt silányabbak a történetek, hisz sok olyan van, ami eszméletlen népszerű, pedig silány.
Azért fals, mert én pl. van,hogy nem tudok egyszerre elolvasni egy hosszú fejezetet, kilépek meg visszalépek ötször, amíg csak egy csillagot tudok adni a végén. Máris romlik az arány.
A fejezet/csillag arány már jobb infót adhat, mert van különbség aközött, hogy 1 fejezetes novellán van 120 csillag, vagy egy 60 részes sztorin.
Hasonló okok miatt is kérdezem, mert az írót is megtekintések számolja. Én meg egyrészt sokszor ellenőriztem le az első fejezeteket, mert akkor ismerkedtem az oldallal, másrészt meg azon is volt már néhány megtekintés, amit még közzé sem tettem...
Amúgy 12 fejezetem van eddig publikálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!