A wattpadon hány megtekintés számít soknak?
A sok mindig valamihez képest sok. Egyénileg pedig kinek mennyi számít soknak. Az sem mindegy, hogy a történet az elején jár-e, és ahhoz képest sok-e, vagy befejezett történet. Anno a történeteim nem érték el a 4 ezret, mostanra egy hét leforgása alatt, esetleg másfél alatt megvan az ezer, ami kezdetben sok. Emellett a fejezetek száma sem mindegy. Sok régi igénytelen történethez 20 ezer fölötti megtekintés társul, van amelyik nem élt meg tíz fejezetet, míg más 90 fejezetet megírt nagyon igényesen, szép tempóban haladva a történetben, szépen építve a kapcsolatokat, mégsem több a megtekintés 26 ezernél (nem az én sztorim, csak követem).
Saját magadhoz képest, ha több, mint volt, azt veheti az ember sikerélménynek. Másokhoz viszonyítani csak önsanyargatás.
Sok tényező befolyásolja ezt. Mikor kezdet el írni, fejezet és szavak száma, mennyire van hírdetve stb.
Saját példát hozok. Februárban kezdtem el írni, 21 fejezet+prológus, összen 65000-75000 szó körül van eddig, rendeszeres van hirdetve, a nézetség 28K, de még közel sincs vége a kötetnek. Szerintem elég jó a nézetsége, ezeket összevetve, de kinek mi. Lehet, hogy mások e példa alapján azt mondja, hogy kevés rajta a nézetség, szerintem nem.
Sok tényezős kérdés.
Egy akármilyen igénytelen írás is lehet sok megtekintéses, mert az első 10 részt mindenki elolvastam, mert népszerű fanfomba tartozik.
Máskor meg igazán jól megírt, jó történetű könyvet a kutya se olvas, mert vagy a wattpad algoritmusa süllyeszti el, vagy a teljesen original karakterek és setting miatt nem mozgatja meg elsőre a közönséget.
Szerintem felesleges ezen rugózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!