Hogy lehet, hogy wattpadon egyeseknek olyan sok a megtekintésük?
Eleinte ez bennem is felmerült. A követők miatt úgyszintén. Ma már nem érdekel. Örülök, ha rám találnak, és szórakoztatónak találják, amit írok, de csak ennyi.
Beleolvastam némelyik agyon hype-olt, több ezres csillagozott / megtekintéssel rendelkező művekbe, amit relevánsan - ám mégis csak random - feldob nekem a watta, de szinte csak olyanba futottam, hogy az első fejezetnél nem tudtam tovább olvasni.
Egyébként minél hosszabb a mű, minél több fejezettel rendelkezik, ha valaki fejezetenként végig csillagozza, már nem az eredeti értékét mutatja. Más helyeken a novella egyetlen értékelést kap, és nem fejezetenként kapja - sokszor érdemtelen - a dicséretet.
Arra is rájöttem, hogy a művek alatt időnként megjelenő rangsor (például: #1 romantika) teljesen véletlenszerű, random, és a címkék alapján sorolódik be a mű. Szinte nem jelent semmit.
Ki lehet ugyan írogatni, hogy ekkor, meg ekkor, ezzel a címkével, ennyi helyezést értem el, de ez inkább csak hamis illúziót adhat, hogy mennyire "hyper-szuper" valaki, pedig nem.
Úgyhogy én azt tanácsolom: engedd el ezt a dolgot. Csak írj szorgalmasan, majd idővel felfedeznek, és akik így jutnak el hozzád - bár - lassabban, mégis hosszabb ideig maradhatnak veled, mint hűséges olvasók.
Sajnos ez így van.Hiába írsz jól az igényes könyvek a tucat sztorik árnyékában elvesznek.
Én nem idegelem magam rajta.
10 honap kellett,hogy elérje a sztorim a 3 ezer megtekintést.Azóta már rákaptak az emberekert mert 14-ik honapja van fent és bár még íródik de 31 ezer megtekintésnél járok.
Nem irigyleg mástól a megtekintést,nem tehetünk róla,hogy az emberek az igénytelen tucatra kiváncsiak.Össze kellene fognunk és kialakítani egy baráti kört wattpadon én szivesen olvasnék igényesen megírt könyveket tőletek.
Figyelj, én is elkezdtem sztorit írni (nem reklám). Nagyon sokat dolgoztam vele, többször átnéztem és fogalmazásra is odafigyeltem és rohadt kevesen nézték meg.
Szóval, egy csónakban evezünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!