Hogy lehet, hogy wattpadon egyeseknek olyan sok a megtekintésük?
Figyelt kérdés
Vannak olyanok, akik alig egy két hete tettek közzé egy történetet, de máris többezer megtekintésük van, és lássuk be elég sok van, ami amatőr munka, alig pár soros, semmi mondanivalóval. Én is megpróbálkoztam ott az írással, de egy nap alatt az egyiken alig 44, a másikon 13 megtekintésem lett. Pedig igyekeztem jól fogalmazni és érdekes dolgot kitalálni. Miért van ez?2020. aug. 30. 14:15
11/15 A kérdező kommentje:
10. Esetleg elküldheted priviben ha szeretnéd c: érdekel!
2020. szept. 20. 11:51
12/15 anonim válasza:
Amúgy hirdeted az írásaidat csoportokban? Szerintem érdemes lenne. :)
13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol lehetne
2020. okt. 10. 19:56
14/15 anonim válasza:
Vannak Wattpados Facebook csoportok, ahol lehet hirdetni. Ha rákeresel, biztosan találsz néhányat.
15/15 Bogdán Viki válasza:
Nem tudom igazából, hogy ezek mi alapján mennek, én is írok sztorit 50 000-es megtekintéssel, még sincs semmiféle baráti köröm wattpadon.Reklámozni se nagyon reklámozom, legfeljebb kiraktam instagrammra, hogy azok az emberek akik nem hittek benne lássák, hogy én akkor is töretlenül tovább írom a sztorijaimat és mai napig kedves kommenteket kapok az emberektől. Szóval tényleg nem tudom mit kéne tenni. Esetleg most én is úgy bukkantam rá egy nagyon jó könyvre, hogy tik tokon reklámozta a lány. Nagyon imádom és te is nyugodtan rakd ki közösségi oldalakra. Ha jó akkor úgyis rákapnak. Esetleg küldenél egy linket, hogy miről írsz?
Sok sikert a továbbiakban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!